8/30

2kommentarer

8 dagar tog det tills jag skulle möta ett hinder.
Träningen var psykiskt tuff idag... Klarade inte att hitta mitt fokus. När det inte går som jag vill så blir jag förbannad,besviken och ledsen.. Då ska man ju vända det till något positivt,men det gick inte idag. Vart har min tillståndsstyrning tagit vägen?! Tror att dagsformen har något med det att göra, blev inte alls mycket sömn inatt så har varit sjukt trött idag. Gick och vilade lite efter lunchen ihopp om att jag skulle kunna tända till för att ge järnet under träningen,haha så typiskt mig som vill prestera 110% hela tiden, varje dag. Och när det inte går så blir jag förbannad, då är hela världen åt helvete.
 
Jag märkte redan vid första cardiodelen, jobbade med tankesättet för att kunna finna fokuset.. Men in i första styrkedelen hade jag så stor lust att bara kasta vikterna åt pipsvängen och skrika, yepp thats me! ;-) Jag gjorde dock inte det, utan körde vidare och tänkte att jag ändå skulle genomföra det. Efter andra cardiodelen försökte jag vända det till något positivt genom att ta i mer och få upp pulsen, men när det var klart gick jag in på toaletten och grät lite. Det är så jag får ut min frustration, jag gråter. Jag kommer till en gräns där det bara brister. Tillslut samlade jag mig och slutförde programmet, tänkte att jag fick rycka upp mig och försökte fokusera på varför jag gjorde detta...
 
Efter träningen kände jag mig inte alls nöjd och grät lite till. Så nu känns det lite bättre! Men vad är väl livet utan hinder och motgångar?
 
Det är ju trots allt motgångarna som gör att man ställs på prov, antingen kastar man in handduken och tackar för sig, eller så kämpar man lite hårdare och biter tänderna sammen.
Jag väljer att bita tänderna sammen.
 
Imorgon är en ny dag, och då ska jag träna med en vän så det blir bra. Jag triggas ju av att ha någon som pushar mig, och vi tränar väldigt bra sammen! :-)
 
Kosten går iaf bra, det enda jag är sugen på är sushi.. Jag är glad för att det inte är någon annan skitmat, haha.
 
Nu ska denna här rycka upp sig och laga 8 st matlådor inför nästa 4 dagarna!

2 kommentarer

Anna Nestor

08 Nov 2012 22:11

Ladda ner en app som heter PeppApp med Olof Röhlander om du har Iphone. Finns många korta bra ljudspår där med mental träning innan fysisk träning och liknande:)

Svar: Åh, tusen tack før tipset! Ska kika nærmare på det :-)
Linnea

Anna Nestor

09 Nov 2012 14:13

Ja, gör det! Jag lyssnar ganska ofta på den innan ett träningspass för att bli mer motiverad!!

Kommentera

Publiceras ej