7/30

1kommentarer

Orkar.knappt.skriva.
Ungefär så känner jag just nu.. Trots att jag varit seg i kroppen idag så gav jag järnet på träningen, orkar knappt tänka nu.. Jag ska hoppa i duschen, förbereda morgondagens frukost då jag börjar jobba kl 6 och planera nästa kommande 4 dagarna. Det ska jag göra innan jag kan krypa ner och stänga mina gröna :-)
 
Därför blir detta inlägget väldigt kort. Jag känner att jag behöver ladda med sömn för att kunna ge järnet imorgon igen! Det är ju trots allt första avstämningen på lördag, var 10e dag gör man en avstämning.. Och jag är så sjukt nyfiken!
 
Jag skulle slå gårdagens förbränning idag, jag missade det med 30kcal........ surt. Men hade 15min kvar tills jag var tvungen att få i mig mat, så då valde jag att gå hem och fylla på med energi. Imorgon kommer en ny chans som tur var, DÅ ska det slås! :-)
 
Hej svejs och godnatt!
 
 
Föresten, jag var förbi butiken förut och skulle handla naturell yoghurt 0,5%, men varför står det inget på förpackningarna om hur mycket % fett det är i?! Det ska tilläggas att jag bor i Norge :-)

1 kommentarer

Jessica

08 Nov 2012 11:02

Hej!

Vet inte om det kan va till någon hjälp men 0,5%-ig naturell yoghurt brukar ligga på 40 kcal per 100 g.
Så om kaloriantalet står så kanske man kan gissa sig till en lämplig sort?
:-)

Svar: Tack för ditt tips! Ska ta en titt å se vad det står på förpackningen :-)
Linnea

Kommentera

Publiceras ej