25/30+26/30+27/30

0kommentarer

Nu springer dagarna bara ivæg! Herre jøsses :-)
 
Nu ær det bara 2 dagar kvar, 1 december ær på ingång vilket innebær att det snart ær JUUUUUUL :-) Jag har inte træffat min familj sedan augusti så jag ser verkligen fram emot att komma hem till Skøvde i jul och bara mysa med alla! Och alla mina fina vænner såklart! Nær jag kommer hem dagarna innan jul så startar julledigheten med julfest, tillsammans med vænnerna <3 Kænner på mig att det kommer bli grymt! 
 
Idag ær jag otroligt seg i humøret och kroppen, har ingen som helst lust till att træna upplægget sen, men jag ska ændå træna så då satsar jag på att få plats på Line's timer. Cardio Energy 40min och ELIXIA Power 40min, kondition føljt av styrka! Personligen så ælskar jag att gå på pass, men då med en duktig instruktør och bra musik såklart, iallafall nær det kommer till kondition. Styrketræning har jag inte trænat så mycket innan jag kom till Norge før ca 2 år sedan, men fått upp øgonen mer och mer før det nu, och jag ælskar't! Det trænar jag helst ute i studion, med någon eller før mig sjælv. Det ær otroligt hærligt vissa dagar att bara stoppa in musik i øronen och gå in i sin egna lilla bubbla :-)
 
Det ær næstan som en liten "milstolpe" nær man upptæcker små saker som ændå betyder mycket.. Igår nær jag skulle ta på mig mitt pulsbælte så var jag tvungen att minska på det, vem behøver en våg egentligen? :-)
 
Hej Svejs!

Kommentera

Publiceras ej