2/30

1kommentarer

Träningen gick bra idag också, trots att jag gjorde det själv! Man blir så bortskämd när man tränar med PT, jag behöver verkligen ha en bredvid mig som pushar, jag ger alltid det där lilla extra då. Men är man inte gjord av pengar får man se till att vara sin egen PT och skärpa till diciplinen ;-) Har man siktet inställt på ett mål är det lite lättare såklart, men när man väl befinner sig mitt under träningen och det är jobbigt, det svider och gör ont... Då är det lätt att bara ge upp ibland. MEN, smärtan går ju över, det kanske bara handlar om några få sekunder sen är det över! Det GÅR, man måste bara bestämma sig för det.
 
Idag är det fredag, och jag tänkte pröva en variant av "glass", som får bli mitt fredagsmys. Nämligen lättkesella med hallon och lakritspulver, mixa och så in i kylen lite så det blir "stelt".. Kombinationen hallon och lakrits gillar jag väldigt mycket så hoppas verkligen detta blir bra!
 
Har du klarat av att skapa dåliga vanor så klarar du att skapa nya goda vanor! Simple as that ;-)

1 kommentarer

Line

03 Nov 2012 17:09

Så flink du er Linnea! Vilje av stål, dette klarer du! Gleder meg at du er igang, og at det går fint :) Du må fortelle om hvordan isen din blir. høres godt ut! Line

Svar: Tack! Hjärnspökena har börjat komma fram i mitt huvud, men finns inte på kartan att förstöra detta "projektet".. Tänker inte skli ut från planen! :-) Glassen blev inte som jag tänkt mig, ska göra ett nytt försök idag!
Linnea

Kommentera

Publiceras ej