13/30

0kommentarer

De senaste dagarna har jag haft lite energi och inte varit lika motiverad som innan... Så jäkla typiskt när man verkligen vill något! Och att säga åt mig att göra något annat än det jag tänkt är väldigt svårt.. Jag har ju avtalat med mig själv att träna varje dag, men efter att ha fått lite förnuft ifrån mina kära kollegor idag så väljer jag att avstå från FF-träningen imorgon. Det får bli Yoga och en promenad istället! Om det finns plats så kanske jag sniker mig in på Line's Cardiopass också :-)
 
Anledningen till att det får bli så är att jag fick en dipp idag igen under träningen... Jag bara kände frustration! Klarade inte att kämpa och ge järnet! Och det är inte likt mig... Alltså finns det ingen energi just nu. Kroppen får ju en chock såklart, kör stenhårt med ny kost och hård träning varje dag! MEN, jag tänker inte ge mig... Ska bara lyssna på kroppen. Så med tanken att jag förmodligen kommer kunna prestera mer resten av dagarna om jag tar en "fridag" imorgon, gör att det känns lite lättare att ta fri.
 
Sådana här saker är nog nästan svårare för mig än att följa kosten eller själva träningen. Jag blir så knäckt om det inte blir som jag vill!
Men det är ju när man stöter på hinder och tar sig över dem som man blir starkare :-)

Kommentera

Publiceras ej