Har funnit ut att de gånger jag skriver här nuförtiden, är då jag verkligen känner behovet av att göra det... Få ur mig mina tankar och funderingar. Det är inte samma sak som att prata med en god vän, vissa gånger räcker det att bara få det ur sitt huvud, lite som terapi.

Så, här sitter jag nu igen... Sist jag skrev så hade jag en liten svacka.. Det skulle jag inte vilja påstå att jag har nu, tvärtom, allt är tipp topp. Men, det bara kom... Blev lite för djup, sentimental,överanalyserar och är lite sådär extra fundersam...
Har en lugn och skön helg hemma för mig själv, förutom på dagen idag och imorgon då jag jobbar. Men jag sätter verkligen pris på att få vara för mig själv ibland, speciellt när jag träffar så många människor om dagarna på jobbet.

På jobbet skiner solen! Vi hade kick off för ca två veckor sedan.. Storslagen sådan också! Det var kick off för alla senterrådgivare, salgsledare, daglig ledare, salgscoacher, salgchefer osv. På dagen samlades vi på Latter, hade föreläsningar, work shop och awards för att kåra halvårets säljare, säljledare och serviceledare. Fantastisk dag, och det var otroligt kul att få träffa alla andra. På kvällen vankades det fest på Sjömagasinet, på aker brygge. Också otroligt kul!

Där och då, den dagen så slog det mig... Jag ska tamigfan stå på den scenen på nästa kick off, som är i augusti, och bli kårad till halvårets säljare!!!! BOOOM, det kunde inte vara mer självklart.. Under festen på kvällen så tog jag i hand med bla min säljledare, daglig ledare, säljcoach och driftchefen på att jag ska stå på den scenen i augusti. SÅ, nu jävlar. ;-) Sedan dess har jag haft sådant jäkla fokus när jag är på jobbet, och det är såå skönt. Att jag har fokuset! Jag är taggad till tusen! Det kommer till å bli hårt jobb framöver för mig, men jag är beredd på det. JAG TÄNKER TA MIG FAN STÅ PÅ DEN SCENEN, det är inte priset det handlar om, utan för att jag vill känna den grymma bemästringskänslan. Klarar jag att ta mig upp där, då jävlar. Då klarar jag allt! Och gissa vad? JAG KOMMER TA MIG UPP PÅ DEN SCENEN. JAG SKA, JAG KAN, JAG VILL!!!!! Det bästa? Det är att jag är en så kallad underdog, ligger inte bland topp 3 eller 10 (vi har rankningar varje månad bland alla säljare, ca 100 st tror jag vi är), men jag gillar det.. När de minst anar det så PANG, the underdog is on the stage ;-)

Och varför ska jag bli kårad till halvårets säljare? Jo, för att jag har passionen, viljan, styrkan och ambitionen. Men det viktigaste av allt, jag har tron på mig själv, att jag kan. Som jag sa på första intervjun till det här jobbet, får jag bara de rätta verktygen så kan det bli jävligt bra!  Och med facit i hand, så kan jag bara hålla med!

Detta kommer innebära en hel del från min sida, det är bara jag som kan göra detta. Det kommer innebära otroligt mycket jobb.. Kommer få jobba med mig själv för att tänja mina gränser, utmana mig själv, och framförallt mitt tankesätt. Tankesättet kommer vara min största utmaning, det är som ett krig uppe i mitt huvud när jag är på jobb. Två sidor som krigar mot varandra, båda vill alltid ha övertaget men finns alltid bara en sida som kan har övertaget så ni kan tro att det är en tuff kamp där uppe ibland, sjukt svårt att förklara för att någon annan ska förstå men kort sagt så är det så det är i mitt huvud. (Jag är inte psykiskt sjuk, så ni behöver inte bli oroliga, haha, jag är bara i en process där jag utvecklar mig själv otroligt mycket just nu). Jag tänker ta till vara på alla fantastiskt duktiga människor jag har runt omkring mig, som har stor tro på mig. Jag tänker ta till vara på deras kunskap, tips och hjälp för att jag ska lyckas. Men, i slutändan så är det bara jag som kan få mig själv upp på den scenen. Som sagt, med de rätta verktygen så kommer det till å bli jävligt bra! :-) Och jag har det i mig, det vet jag.


Nu har jag bott här i Oslo drygt 6 månader, och det är först nu jag verkligen trivs... Jag känner mig hemma. Det känns väldigt bra. Varje dag ler jag inombords för jag är så tacksam, så tacksam för mitt jobb, mina fantastiska arbetskollegor och vänner jag lärt känna här, framförallt människorna.. Gud vad jag har träffat fantastiska människor här! Så otroligt tacksam för detta äventyret jag tar del utav! Man skulle kunna påstå att jag lever livet just nu, rätt å slätt :-)
Men, det är även nu ikväll som det faktiskt gör lite extra ont i mig att vara ifrån de jag älskar... Jag saknar min familj och vänner ofantligt mycket just nu. Det senaste två månaderna har det faktiskt gått rätt så bra, men just ikväll så ja.. Men jag är överaskad, på väldigt länge så har jag inte känt något obehag eller what so ever.. Allting har bara känts jävligt bra. Men som jag skrev i början så bara det kom nu ikväll... Tror ändå det är nyttigt att få en liten nedtur emellanåt, så man njuter extra mycket av livet. Och, jag har det mer än bra här. Bara så att ni vet :-)

I slutet av april har jag planer på att åka hem en tur till Skövde, det ser jag fram emot! :-)
Men först, fullt fokus på mitt mål!! Är ni med mig???! ;-)


Puss och kram från Oslo

Mina nära och kära; Jag älskar er!

Ps, kollar ni något på SkidVM? Håll utkik nu på måndag, 28 feb och söndag, 6 mars. Då ska Team Kolbotn vara publikuppvärmare genom att dansa Vmdansen!