Plötsligt så händer det

0kommentarer

Vi har väl alla lärt oss att mitt skrivande går i perioder, nu verkar jag ha hamnat i en ny "skrivarperiod". Inte mig emot, då jag får utlopp för mina tankar och känslor. Men det hjälper mig också att fokusera bättre, på vad det nu måtte vara..
 
Lite nytt sedan sist; Jag har tagit tjuren vid hornen och läser nu upp mina betyg en gång för alla. Vårterminen är snart över, vilket innebär att jag då har betat av 3 kurser varav 300 poäng ( Svenska b, engelska b och samhällskunskap a). I höst väntar nya kurser, 350 poäng (det lutar åt matte c, samhällskunskap b, företagsekonomi a och psykologi b). Nästa steg blir sedan att söka in till högskola våren 2014, den stora frågan är då; Vilken utbildning ska jag välja? Det finns ju så ofantligt många spännande utbildningar! När man ska välja en utbildning är det ju viktigt att tänka på vad man vill ha ut av utbildningen, vad är målet? Men herregud, jag vill ju så mycket! :-)
 
Jag har dock en passion som legat och grott inne i mig en lång tid som nu har väckts till liv lite.. Och det är att på något sätt hjälpa människor till att lyckas. Det ger mig ett lyckorus att kunna få vara en bidragande faktor till en annan människas succè. Sen så har jag en liten idè som poppat upp i mitt huvud för ett tag sedan, jag lekar lite med den idèn än så länge så får vi se vad det blir av den.
 
Något annat som jag fått upp intresset för är skrivandet, dels för att det ger mig så mycket tillbaka, men när man också får positiv feedback på det så blossar en liten gnista upp. Jag har nog också min svenskakurs att tacka för det nya intresset.
 
Time to go! Nu väntar svenskalektion innan jag ska möta upp min systerdotter och hennes kompis för att betala in till våran resa i maj. :-)
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej