7 dagar kvar!

3kommentarer

Det børjar dra ihop sig!
Nu børjar man planera lite mer, nær jag får tillgång till kostschemat (tre dagar innan) ska jag planera vad jag ska æta. Jag vet att jag må ha planerat in exakt alla måltider, annars går det inte. Jag ska också åka øver till Sverige næsta vecka før att handla in allt jag kommer behøva, tur att lønen kommer innan FF startar ;-) Detta just också før att jag behøver kvarg, lakritspulver och vaniljpulver som inte finns hær i Norge, jag har inte hittat det iallafall. Lakritspulvret och vaniljpulvret har jag læst att många blandar in i kvargen før att få det lite mer aptitligt, jag sjælv har aldrig smakat på kvarg men lika bra att vara førbered! :-)
 
Jag ær också spænt på hur jag kommer få ihop att æta alla måltider nær jag ær på jobbet, jag jobbar ju i en reception så ær ju inte så kæckt att stå framfør kunderna att æta :-) Men det løser sig, får stælla alarm i starten så att jag inte glømmer av och så får jag helt enkelt bara gå undan och stoppa i mig maten i smyg! Haha, smygætande som faktiskt ær lov ;-)
 
 
Liten update i varje fall, jag ser verkligen fram emot detta! Jag har fått før mig att jag mest længtar tills 1a veckan ær gjord, nær man har kommit igång och ær varm i klæderna med både maten och træningen. Å jag kommer utan tvekan ha den bæsta støttningen genom hela perioden av mina kollegor på jobbet, och det ær så otroligt skønt att kænna att man har det. Många kan nog tycka att jag har en førdel i att jobba på ett træningcenter med kollegor som har stor kunskap och ja, det kan jag till viss del hålla med om,det ær en ren LYX att kunna vara i en så positiv miljø och få peppning men det ær fortfarande JAG som kommer kæmpa och jobba. Det ær JAG som kommer vara den størsta førtjænsten till att jag får de resultater jag kommer få, før resultater, det kommer jag få! :-)
 
På tisdag ær det dags før vægning, mætning, ta bilder och gøra InBody-analysen... Jag både ser fram emot det och gruer(hittar inte det svenska ordet?!) mig. Men det ær då det børjar, då kommer fightern komma fram!
 
 

3 kommentarer

Line

25 Oct 2012 14:53

Herregud Linnea! Bare 7 dager! :D Det skal bli så gøy å følge deg! Du inspirerer til 1000, så å se deg nesten hver dag er utrolig bra! Gleder meg!

Svar: Tack fina Line! :-) Gleder mig som en liten baby!
Linnea

Anna

26 Oct 2012 00:26

Du låter bestemt ut, og når du har bestemt deg for noe du vil så FÅR DU DET TIL!!

Jeg heier på deg.

Stooooor Bamsekram

Svar: Tusen tack Anna :-) Japp, detta ska jag fixa! hihiKRAM!
Linnea

Elin

29 Oct 2012 09:58

Heja dig min fina vän! Så jävla taggad :D

Svar: Andra sidan är ni klara? Jajamensan, fattas bara!! :-)
Linnea

Kommentera

Publiceras ej