25 dagar kvar!

1kommentarer

 
Här har vi en som glädjer sig som en liten unge!
 
Jag vet att det kommer bli tufft, men jag är inte orolig.. När jag bestämmer mig för något så går jag in för det till 110%. Det som jag tror jag kommer slita mest med, är nog kosten, inte det att äta nyttigt utan att äta var 3e tim och hela tiden vara förberedd! Fokus kommer jag ha, men innan jag har fått kontroll på det så krävs det bara lite mer ansträngning. Jag längtar tills de första dagarna är över, då kroppen har vant sig vid det nya kostupplägget, räknar med att den kommer få en chock! :-) Den första veckan tror jag blir tuffast, lika bra att göra sig förberedd på det, men när den är gjord så är det bara att köra på!
 
Jag ser det här "projektet" som en kickstart, boosta kroppen och vänja av kroppen av all skit, när november är över kommer jag ha en plan på vad jag ska göra då. Alfa Omega att hela tiden vara förberedd och ligga steget före!
 
En annan anledning till att jag längtar så mycket, är för att jag vill bara bli av det här "skalet", bli av med allt det överflödiga och känna mig riktigt stark och smidig. Jag känner hur det känns, när jag har kommit i "mål". Jag känner mig stark, rak i ryggen och stolt. Jag känner att jag har power, power till att kunna klara av vad som helst. Jag har också en bild i huvudet hur det ser ut, jag ser hur jag står med rak rygg, jag ser hur det lyser power om mig och det är en stark gnista i mina ögon. En gnista av stolthet.
Att kunna se och känna hur det kommer vara, är en väldigt stor fördel, då är det lättare att ta sig i mål. När det är som mest jobbigast, det är så jobbigt så det gör ont, så är det SÅ viktigt och bra om man kan ta fram dessa känslor/bilder på hur det ser ut när man är i mål!
 
Efter att jag anmälde mig och läst vad det är för pris, så har tankarna börjat jobba... Ett av priserna är en PT-utbildning, det är liksom så jävla grymt bra pris!!! Jag har sedan innan jag började på gymnasiet vetat att jag vill jobba med människor, men har än idag inte vetat på vilket plan. Det att få hjälpa människor betyder väldigt mycket för mig, att veta att jag är en del av en människas framgång ger mig så otroligt mycket! Det gör mig varm och lycklig.
Sedan jag började min viktresa första gången, då med ViktVäktarna, (finns att läsa längre bak i bloggen), så insåg jag hur viktigt träning och kost är. Redan då funderade jag mycket över att utbilda mig till Hälsocoach, men det blev aldrig av.
 
Så nu står jag här igen, ska förändra mitt liv och min kropp till det bättre, och funderar starkt över att kanske det är inom detta området som jag ska befinna mig? Jag har nu världens chans, vinner jag Fitness Fighten så får jag inte bara en hälsovinst, jag får också en PT-utbildning! När jag tänker på hur det skulle vara att jobba som PT så blir jag varm och exalterad! Jag är en av dem som tror att allt har en mening, så kanse detta är ment to be? Kanske det var meningen att jag av ren tillfällighet skulle få nys om Fitness Fighten och att ett av priserna är en PT-utbildning? Varför skulle jag inte kunna jobba som PT? Kan alla andra så kan jag! Jag märker att jag är på väg tillbaka, jag mår som bäst när jag tränar och äter riktigt. Och att få bita tänderna i en sådan här utmaning göra det bara lättare för mig att fokusera! Detta är verkligen något jag behöver för att må bra och vara lyckliga versionen av mig själv.
 
YES! Vinner jag den här utmaningen så tänker jag utbilda mig till PT!
 
Det är en tuff väg att gå, men det ger jag blanke f*n i!! Jag vill så otroligt gärna vinna Fitness Fighten!
 
 
Jag kan, jag vill, jag SKA!
 

1 kommentarer

Elin

10 Oct 2012 16:21

Kör hårt min älskade vän! Du vet att du är grym! <3

Svar: Tack älskade vän!
Linnea

Kommentera

Publiceras ej