Det børjar dra ihop sig!
Nu børjar man planera lite mer, nær jag får tillgång till kostschemat (tre dagar innan) ska jag planera vad jag ska æta. Jag vet att jag må ha planerat in exakt alla måltider, annars går det inte. Jag ska också åka øver till Sverige næsta vecka før att handla in allt jag kommer behøva, tur att lønen kommer innan FF startar ;-) Detta just också før att jag behøver kvarg, lakritspulver och vaniljpulver som inte finns hær i Norge, jag har inte hittat det iallafall. Lakritspulvret och vaniljpulvret har jag læst att många blandar in i kvargen før att få det lite mer aptitligt, jag sjælv har aldrig smakat på kvarg men lika bra att vara førbered! :-)
 
Jag ær också spænt på hur jag kommer få ihop att æta alla måltider nær jag ær på jobbet, jag jobbar ju i en reception så ær ju inte så kæckt att stå framfør kunderna att æta :-) Men det løser sig, får stælla alarm i starten så att jag inte glømmer av och så får jag helt enkelt bara gå undan och stoppa i mig maten i smyg! Haha, smygætande som faktiskt ær lov ;-)
 
 
Liten update i varje fall, jag ser verkligen fram emot detta! Jag har fått før mig att jag mest længtar tills 1a veckan ær gjord, nær man har kommit igång och ær varm i klæderna med både maten och træningen. Å jag kommer utan tvekan ha den bæsta støttningen genom hela perioden av mina kollegor på jobbet, och det ær så otroligt skønt att kænna att man har det. Många kan nog tycka att jag har en førdel i att jobba på ett træningcenter med kollegor som har stor kunskap och ja, det kan jag till viss del hålla med om,det ær en ren LYX att kunna vara i en så positiv miljø och få peppning men det ær fortfarande JAG som kommer kæmpa och jobba. Det ær JAG som kommer vara den størsta førtjænsten till att jag får de resultater jag kommer få, før resultater, det kommer jag få! :-)
 
På tisdag ær det dags før vægning, mætning, ta bilder och gøra InBody-analysen... Jag både ser fram emot det och gruer(hittar inte det svenska ordet?!) mig. Men det ær då det børjar, då kommer fightern komma fram!
 
 
 
Åh, började se igenom gamla bilder på datorn... Dessa bilder är från tiden då jag var med i ViktVäktarna.
Är det lov att säga att man blir inspirerad av sig själv? Sak samma, utnämner i vilket fall som helst mig själv som egen inspiration! Detta är mina inspirationsbilder!
 
Måste bara säga; Den första bilden där jag har blå klänning...... Mjauuuu!!
 
Snart börjar förberedelserna!
Jag ska göra en In Body-analys innan Fitness Fighten, och en efter, just för att få se konkret skillnaden på fettprocent samt muskelmassa! Ännu ett bra tips för att bli ännu mer taggad- och så är det ju extremt kul att få se svart på vitt reseultaten efter allt kämpande :-) Så ska det också mätas, vägas samt ta bilder.. Allt detta tar jag hjälp av Line med, just för att det ska bli så bra som möjligt! (Line är en av ELIXIA Kolbotn's Personliga Tränare)
 
Ni kommer självklart kunna följa med på allt- genom bloggen!
 
 
 
Här har vi en som glädjer sig som en liten unge!
 
Jag vet att det kommer bli tufft, men jag är inte orolig.. När jag bestämmer mig för något så går jag in för det till 110%. Det som jag tror jag kommer slita mest med, är nog kosten, inte det att äta nyttigt utan att äta var 3e tim och hela tiden vara förberedd! Fokus kommer jag ha, men innan jag har fått kontroll på det så krävs det bara lite mer ansträngning. Jag längtar tills de första dagarna är över, då kroppen har vant sig vid det nya kostupplägget, räknar med att den kommer få en chock! :-) Den första veckan tror jag blir tuffast, lika bra att göra sig förberedd på det, men när den är gjord så är det bara att köra på!
 
Jag ser det här "projektet" som en kickstart, boosta kroppen och vänja av kroppen av all skit, när november är över kommer jag ha en plan på vad jag ska göra då. Alfa Omega att hela tiden vara förberedd och ligga steget före!
 
En annan anledning till att jag längtar så mycket, är för att jag vill bara bli av det här "skalet", bli av med allt det överflödiga och känna mig riktigt stark och smidig. Jag känner hur det känns, när jag har kommit i "mål". Jag känner mig stark, rak i ryggen och stolt. Jag känner att jag har power, power till att kunna klara av vad som helst. Jag har också en bild i huvudet hur det ser ut, jag ser hur jag står med rak rygg, jag ser hur det lyser power om mig och det är en stark gnista i mina ögon. En gnista av stolthet.
Att kunna se och känna hur det kommer vara, är en väldigt stor fördel, då är det lättare att ta sig i mål. När det är som mest jobbigast, det är så jobbigt så det gör ont, så är det SÅ viktigt och bra om man kan ta fram dessa känslor/bilder på hur det ser ut när man är i mål!
 
Efter att jag anmälde mig och läst vad det är för pris, så har tankarna börjat jobba... Ett av priserna är en PT-utbildning, det är liksom så jävla grymt bra pris!!! Jag har sedan innan jag började på gymnasiet vetat att jag vill jobba med människor, men har än idag inte vetat på vilket plan. Det att få hjälpa människor betyder väldigt mycket för mig, att veta att jag är en del av en människas framgång ger mig så otroligt mycket! Det gör mig varm och lycklig.
Sedan jag började min viktresa första gången, då med ViktVäktarna, (finns att läsa längre bak i bloggen), så insåg jag hur viktigt träning och kost är. Redan då funderade jag mycket över att utbilda mig till Hälsocoach, men det blev aldrig av.
 
Så nu står jag här igen, ska förändra mitt liv och min kropp till det bättre, och funderar starkt över att kanske det är inom detta området som jag ska befinna mig? Jag har nu världens chans, vinner jag Fitness Fighten så får jag inte bara en hälsovinst, jag får också en PT-utbildning! När jag tänker på hur det skulle vara att jobba som PT så blir jag varm och exalterad! Jag är en av dem som tror att allt har en mening, så kanse detta är ment to be? Kanske det var meningen att jag av ren tillfällighet skulle få nys om Fitness Fighten och att ett av priserna är en PT-utbildning? Varför skulle jag inte kunna jobba som PT? Kan alla andra så kan jag! Jag märker att jag är på väg tillbaka, jag mår som bäst när jag tränar och äter riktigt. Och att få bita tänderna i en sådan här utmaning göra det bara lättare för mig att fokusera! Detta är verkligen något jag behöver för att må bra och vara lyckliga versionen av mig själv.
 
YES! Vinner jag den här utmaningen så tänker jag utbilda mig till PT!
 
Det är en tuff väg att gå, men det ger jag blanke f*n i!! Jag vill så otroligt gärna vinna Fitness Fighten!
 
 
Jag kan, jag vill, jag SKA!
 
Okej, är det bara jag som är sjukt trött eller är det något fel? Jag försöker byta profilbild, men den gamla kommer bara tillbaka? Tips, någon?
 
Igår anmælde jag mig! Jag læste i en blogg om fitnessfighten, en tævling dær du føljer ett kost- och træningsschema under 30 dgr. Tævlingen går ut på før- och efter bilder, hur mycket kg du mister,skillnad på vilopulsen samt hur många cm i midjan du mister. Gå in på http://worldofshape.com/program/fitnessfighten før att læsa mer om det, OCH vad man vinner! Det ær inga dåliga vinster!
 
Detta ær ett koncept som passar mig perfekt! Detta får igång min motivitation så det bara smæller! Jag ær SUPERTAGGAD! Jag SKA vinna! :-) Bloggen kommer jag anvænda som ett redskap, skriva av mig om tankar och kænslor, samt att det kan vara kul før folk i min omgivning att følja! Och, det blir mer føpliktande før mig att verkligen kæmpa på och gøra mitt allra yttersta! ;-)
 
Jag kommer skriva lite mer om vad jag tænker och tycker om det, men alltså.. Start 1 nov! Då ær det full fokus varje dag i 30 dagar!!
 
LET`S DO THIS!