9/30

1kommentarer

Efter regn kommer solsken :-) Idag lyckades jag hitta tillbaka till mitt fokus.. Och jag slog onsdagens förbränning, på samma tid dessutom! Jag gillar att konkurera mot mig själv, det får mig att prestera lite bättre.
 
En svettig, lite rödmosig och nöjd tjej!
 
Vad blir det nästa gång? 900?
 

Imorgon är det 10 november, det innebär att en tredjedel av FitnessFighten är gjord.. Förvånansvärt fort har det gått! Det innebär också att det är dags för avstämning, jag är sjukt nyfiken på att se vad som har hänt.. Jag känner att det är en förändring iallafall! :-) Försöker dock inte ha allt för stora förväntningar, men hallå, det har gått 10 dgr?! Vi får se helt enkelt.
 
 
Över till något annat, alltså... Lasagnen var ju sjukt god!!! Perfekt fredagsmys! Hade fått till en perfekt smak på färsen, mums. Och nyttig dessutom, kan ju inte bli bättre?!
 
 
Trots att det är lördag imorgon blir det ingen latmorgon. Ska vara på jobbet och väga/mäta mig kl 9, få i mig ett mellanmål och så tänkte jag gå på ett cardiopass som PT-Line håller i, hoppas hon kör det programmet jag gillar hihi, efter det blir det att få gjort det vanliga ff-upplägget! Efter träningen blir det frukost, byter plats på mellanmålet och frukosten just för att jag ska träna så tätt inpå när jag ätit.
 
 
 

1 kommentarer

Line

10 Nov 2012 16:20

Dette Liker jeg Linnea! Herregud, 10 dager allerede! Utrolig moro å ha deg med på time i dag :) Syns du skal bli med mer! Ha en strålende helg videre! kanskje sees vi på Elixia i morgen også?
Line

Svar: Det var väldigt kul å kunna va med på timen! Och du hade det programmet som jag gillar ;-) Har inte helt bestämt än om jag ska träna på morgonen eller kvällen, återstår å se! Annars ses vi på måndag :-)
Linnea

Kommentera

Publiceras ej