4/30 - sammanfattning av dagen och helgen

0kommentarer

Idag har varit en bättre dag! Härligt :-)
Oh herregud, vad jag svettades under träningen idag! Så jäkla skönt! Men mellan de första 4-5 dagarna är det normalt att börja svettas mer.
 
Jag la också på lite mer vikter där jag kunde, under cardiodelarna körde jag på crosstrainern istället och det gick hur bra som helst. Första delen körde jag intervall och andra delen ett jämnt högt tempo med motstånd. Underbart när man känner att man kommit igång ordentligt med träningen!
 
Nu ikväll har jag ordnat matlådor till både lunch och middag för 4 dgr framöver, och mitt upp i allt ringer mitt alarm på mobilen, oops dags för mellanmål haha. Så jag fick slänga ihop en smoothie av lättkesella, äpple, kanel och lite vatten. Tro't eller ej, men det var riktigt god!
 
Eftersom planering och framförhållning är a och o, så gjorde jag även iordning morgondagens frukost. Jag börjar kl 6 så då är det skönt att slippa lägga tid på frukosten, därför gjorde jag en frukostsmoothie som är lätt att ta med sig.
 
Första helgen är nu snart över, skönt känner jag! Det har gått upp och ner, men jag är otroligt nöjd över mig själv för att jag inte har fuskat! Ingen alkohol, inget sött eller socker, ingen onyttig mat.. Nu känner jag mig redo för en ny vecka imorgon. :-) Längtar redan tills jag slutat och ska snöra på mig träningskorna och gå in i min fokusbubbla!
 
600kcal fattigare ;-)
 
Äpple-och kanel smoothie, mycket godare än vad det ser ut.
 
Frukostsmoothie; 40g blåbär, 30g hallon, 140g lättkesella, 1,5 dl lättyoghurt, 50g osockrad musli och lite vatten.
 
Redo att ta med!
 

Kommentera

Publiceras ej