23/30+24/30

1kommentarer

Nu har vi gått in i sista helgen av FF.. Och det är dags att böra tänka ut en plan för hur det ska se ut efter FF. Jag funderar starkt att hoppa på deras 6månadersprogram, det är så mycket enklare när du har något att följa och då vet jag att jag kommer komma i mål!
Vad är då mitt mål? Som jag sagt tidigare, bli av med skalet och nå min målvikt (siktar först och främst mot 70-75kg). Jag vill känna mig stark och fit! Och för min egen skull ska jag komma dit! Nu är snart "den värsta" biten över, att komma igång och göra sig av med dåliga vanor och rensa kroppen på socker och skit.
 
En av de största vinsterna med den här fighten har varit att jag har vant av kroppen allt socker, (det sägs att det tar ca 3 veckor för att bli av med ett beroende!) jag har också kommit igång med träningen och börjar känna kontroll och styrka! Men, det som är mest kul: Jag känner mig inspirerad och trivs väldigt bra i den här "nya" världen, vi kan kalla den hälsovärlden! Jag har en lång lista där jag sparar mina favoritbloggar, den senaste tiden har det fyllts på med massor av hälsobloggar. Och jag älskar att få ha en stund för mig själv med dessa bloggarna, jag blir taggad och inspirerad till att fortsätta mitt nya hälsosamma liv! Det gör att man kämpar lite extra under träningen när man tror att man egentligen inte klarar de 2 sista övningarna, men jo det gör man! Hallå, det tar liksom 10 sek?!
 
Idag när jag var mitt under träningen så slog det mig, jag klarar ju av att pusha mig själv! Jag kan ju om jag vill! Det är en grym känsla när du tar i så du nästan sprängs och svetten bara rinner :-)
 
Imorse hade jag ställt klockan kl 08.00, och det var så svårt att ta sig ur sängen.... Snoozade till kl 08.30, låg under täcket och funderade på om jag verkligen skulle gå på Cardiopasset med Line som jag hade tänkt.... Men så fick jag bara ta tag i mig själv och bara gå upp ur sängen, fick i mig ett mellanmål och gick ner till jobbet för att träna. På vägen ner drack jag såklart Fres ;-)
  Och HERREMINGUD, idag orkade jag mer under passet till Line än tidigare! När det kom till refrängen av låtarna då det var konditionstoppar, då bara small det, jag hoppade och kände en helt annat spänst än tidigare. Är helt övertygad över att det var tack vare Fres:en! Jag älskar Cardio Energy-passet kl 09.30 varannan lördag med Line, salen fullkomligt kokade!!! Precis rätt vald musik, älskar hela programmet som Line satt ihop, och rätt instruktör som bara sprudlar av energi! Line: Du är helt rå!!! :-) Efter det passet gick jag ut i studion och körde igenom styrketräningen i 1 tim. Var inte så taggad först men bestämde mig bara för att göra det, och att göra det bra! Grymt nöjd med dagens träning :-)
 
Nu känns det som att jag har tappat tråden i det här inlägget haha, men hade visst en hel del att få ur mig :-)

1 kommentarer

Line

25 Nov 2012 09:14

Så bra Linnea! Den følelsen av mestring og kontroll er helt fantastisk! Rå er du!! Det er utrolig gøy å høre hvordan det går med deg, og at du begynner å falle på plass i ditt "nye jeg" :) Du har nok rett i å begynne å tenke fremover nå, sette nye mål, og planlegge veie dit :) Bli gjerne med på flere timer også! Jeg digger å ha deg med!! :) :) Ha en fin dag! Line

Kommentera

Publiceras ej