20/30+21/30

1kommentarer

Känslan när man känner att man har fokus och är stark, den är grym! Hade en av mina bra träningar igår, har nog hjälpt på att "vilat" lite från upplägget och tränat annat. Igår tyckte jag det var kul igen :-) Och herremingud så jag svettades!! Rann konstant under hela passet.. Älskar't! Ett bra tecken på att förbränningen är på bra nivå.
 
 
Idag innan träningen fick jag en brustablett, som jag skulle blanda i vatten,av min kollega som heter Fres och innehåller koffein. Har inte velat testa det tidigare för det står att det innehåller sötningsmedel, men enligt min kollega, som är PT, var det ingen fara! Tanken med brustabletten är att den ska ge dig en ordentlig energiboost och få dig att prestera bättre! Perfekt att ta till de dagar man känner sig down och energilös.
Hur fungerade det på mig då? Jo, jag som inte har druckit så mycket kaffe senaste tiden fick en koffeinkick haha. Kände mig helt speedad och som en duracellkanin utan kontroll! haha Men det släppte efter en stund och jag vill påstå att det fungerade :-) Jag kände skillnad på energin före och efter jag drack brustabletten, och jag pressade mig själv. Vilket jag säkert inte hade gjort om energinivån hade varit låg. Så ja, detta verkar nästan to good to be true! ;-) Lite osäker på om det finns i Sverige... Väldigt dumt i så fall. Men får köpa på mig ett rejält med lager!
 
Idag gjorde jag avstämning, och efter i måndags kändes det lite bättre!
Resultat från dag 10-20:

Vikt:
-1,7kg (Totalt -4,7kg)
Över bysten: -4cm (Totalt -8cm)
Midja: -4,5cm (Totalt -10cm)
 
Och med gårdagens samt dagens träning känns det som att jag är tillbaka igen! Motivationen och den rätta kämparinställningen är tillbaka!
Så nu ska jag lägga i en högre växel och kämpa in i det sista! :-)
 
 
 
 

1 kommentarer

Elin

21 Nov 2012 20:19

Du är grym! Stolt över dig :) <3

Svar: <3
Linnea

Kommentera

Publiceras ej