17/30+18/30+19/30

0kommentarer

Det går inte obemärkt förbi att motivationen inte är på topp. Kan tyckas att det blir en del "klagande" här, men detta är mitt sätt att få spy ur mig hur jag känner.
 
Jag önskar att jag kunde säga att fighten är guld och gröna skogar och att allt går smärtfritt. Men i ca över en vecka har jag nu känt som jag har gjort... Jag har inte varit i form/mått bra, omotiverad, energilös. Allt som allt så är det något som inte stämmer! Och när man inte kan sätta fingret på exakt vad det är så är det fruktansvärt frustrerande!! Igår tex gick jag hem efter jobbet utan att ha tränat för att jag mådde riktigt illa och kände hur det susade i huvudet, kände mig svag.. Tog en promenad hem, lite frisk luft är alltid bra. Och sen släppte det, förutom att jag ibland känner lite kramper i magen, men inget nämnvärt egentligen. I söndags gick jag på en cardiotime på 40 min, planen var att träna upplägget på 1 tim efter jag var klar på jobbet, men det gick inte... Hade ingen kraft kvar.
För vissa kanske detta låter som dåliga ursäkter eller att man inte anstränger sig, vet ni vad? BITE ME! Jag blir oerhört frustrerad och besviken över att inte kunna träna och få uppnå de resultater jag vill!
 
Idag är det dag 20, skulle imorse ha gjort en avstämning. Men var så nyfiken igår morse att jag vägde mig då, och då blev jag frustrerad om något... (jag tänkte ändå göra en ordentlig avstämning imorgon) Jag hade förväntat mig bättre resultat, även om jag inte tränat på upplägget varje dag så har jag ändå tränat när jag har kunnat. OCH, jag har skött kosten till punkt och pricka. På det planet är jag riktigt stolt, har inte fuskat någon gång! Och igår var första gången som jag ens drack bubbelvatten på ca 3 veckor, annars har jag bara druckit vatten. Få tal ggr lite mjölk när jag ätit gröt till frukost.  Jag har inte ens tuggat ett endaste tuggummi! Nada! Då förväntar jag mig ändå att må bättre än vad jag gör just nu...
 
Så, nu fick jag ur mig lite galla... Ska tagga till för att gå ner till jobbet och träna innan jag ska ha sista coachingen med Kristin och jobb!
 
Hej Svejs!

Kommentera

Publiceras ej