15/30+16/30

0kommentarer

Jag vill starta detta inlägget med att berätta hur tacksam jag är för att jag har de kollegorna jag har! Så omtänksamma och goda kollegor som vill ens bästa!
 
De som känner mig vet att jag är en person full med känslor och jag har sagt detta förr, men har jag bestämt mig för något så ska det genomföras, kosta vad det kosta vill! Och det är både på gott och ont såklart..
Sedan innan förra helgen har jag kämpat otroligt mycket för att hålla huvudet och humöret uppe. Jag har varit omotiverad,orkeslös och pressat mig igenom träningen.. Jag är av den naturen att jag avskyr att klaga och berättar gärna inte hur det egentligen ligger till, därav försöker jag hålla uppe en fasad genom att låtsas som att det är bra, trots att alla frågar hur det är och hur det går. Men jag har också lärt mig att det bara är dumt att inte be om hjälp. Därför har det varit perfekt att jag av ren slump ska vara en kollegas hjälp när hon nu ska slutföra sin coachingkurs hon läser, jag ser det snarare som att det är jag som får hjälp! Jag har testat en hel del att bli coachad och älskar det!
 
I torsdags hade vi samtal 2/3 och det gjorde nytta även denna gången... Tänk att ett par frågor, de rätta frågorna, kan göra så stor nytta!
 
Rent psykiskt sett är denna Fighten riktigt tuff för mig... Och sliter jag psykiskt så går det såklart ut över min fysiska prestation, jag klarar inte att utföra träningen så som jag vill och det gör att jag blir ännu mer frustrerad och känner hopplöshet, det blir en ond cirkel tillslut. Med hjälp av Kristins hjälp kom jag fram till att det blir för rutinmässigt för mig att köra FF-upplägget varje dag, så fram tills tisdag ska jag fortfarande träna varje dag men inte samma upplägg varje dag. För mig är det helt oaktuellt att kasta in handduken, trots att det enligt några kanske är smart val när man faktiskt inte mår bra, men jag ser det som ett stort nederlag och skulle bli otroligt besviken på mig själv. Därför får jag nu försöka att gå en annan väg än det jag tänkt, för i mål ska jag ju!
 
Igår hade jag en PT-time med Hege, och det blev annan typ av träning än FF. Det var otroligt härligt! Jag gillar att göra nya typer av övningar, det är spännande. Jag bad henne om att få träna där jag ännu inte är stark, bla triceps. Och tro mig, hon tog mig på orden ;-) Tre tricepsövningar x tre gånger..... Idag har det värkt i hela kroppen, och det är så skönt! Men också helt jävligt haha. Jag vaknade också upp med en förkylningskänsla i kroppen, inte okej! Jag är livrädd för att bli sjuk nu... Men ska peppra mig själv med positiva tankar och ingefärathé, så ska jag mota förkylningen :-)
 
 
Över till något annat, jag gjorde nya matlådor ikväll. Ugnsbakad lax och mos på morötter,broccoli och potatis! Fick inspiration av en kollega att testa laga mos av det tillsammans med lax, tror det kommer bli mumsfilibabba! Längtar tills lunch imorgon :-)
Tre potatisar, 2 morötter och ett broccoliskaft. Detta är till 4 portioner
 
Voila´!

Kommentera

Publiceras ej