11/30+12/30

0kommentarer

Tiden bara springer iväg.. Snart är dag 12 över!
 
I helgen efter lördagens träning har jag mått halvokej, kände mig lite dålig som sagt i lördags kväll efter träningen.. Kände mig värre än bakfull! Och igår kände jag mig lite dåsig fortfarande... Och jag som inte ens har druckit en enda droppe alkohol?! :-)
Idag gick träningen lite segt... Börjar se ett mönster, de två dagarna i veckan jag börjar kl 6 är jag så trött och sliten att jag inte har mycket energi över till träningen.. Men, det är bara till att acceptera! Får göra så bra jag kan på träningen.
 
Igår gjorde jag kvargplättar igen, men nu med kanelstekta äppleskivor istället. Mums! Mättande och bra mellanmål! De mjuka äppleskivorna var ett bra alternativ istället för sylt, eftersom de fick en mjuk konsistens efter stekningen.
 
 
Igår skulle jag ha lagat matlådor men hade slut på kesella och keso... Det går åt som smör i solsken! Så jag gick och handlade ikväll efter träningen, och blev än en gång uppmärksammad på att det inte är billigt i Norge :-)
Nu har jag fyllt på kylen lite så jag klarar mig denna veckan iallafall!
 
Denna veckan blir det en favorit i repris, samma lunch och middag som förra veckan... Och nu är det dags att ta ut lasagnen från ugnen!
 

Kommentera

Publiceras ej