Resultat - 30 dagar med World Of Shape

7kommentarer

Vikt; -6,3kg
Midja(över navel); -15,5cm
Över brösten; -7cm
Vänster arm; -2cm
Höger arm; -2cm
Vänster lår; -3,5cm
Höger lår; -2cm
 
Belöningen för 30 dagars hårt slit ser ni ovan. Jag tog också en InBody-analys före och efter Fighten, för att se skillnaden inne i kroppen. De viktigaste "sakerna" har gått åt rätt håll, såsom BMI, Fettprocenten osv. MEN, det som jag blev förvånad över var att muskelmassan, hade minskat.. Det ska den självklart inte göra, speciellt inte när man tränar styrketräning så pass mycket. Även förbränningen när jag inte tränar, alltså den dagliga förbränningen har också minskat. Det är inte stora siffror det handlar om, men det är ändå åt fel håll. Dessa två ska upp! Att min muskelmassa är mindre än innan Fighten beror på att jag har fått i mig för lite kcal, helt enkelt. Min förbränning är så pass hög att när jag i tillägg förbränner ca 700kcal vid träning så går jag i minus, och då attackeras musklerna.

Så nu vet jag nästan helt säkert varför jag mådde som jag mådde vecka 2, den sk svackan. Det var nog en blandning av att kroppen sa ifrån och egentligen inte ville göra den här förvandlingen som jag gjorde och att jag inte fick i mig tillräckligt med kalorier. Nu vet jag dock hur det ligger till, och ska de dagar jag tränar äta lite mer, kanske ca 200kcal, beroende på hur mycket jag förbränner under träningen.
 
Skulle jag kunna rekomendera World Of Shape och FitnessFighten? -Absolut! Det är trots allt ett koncept som fungerar, du får snabba resultat! Även om du äter 1500kcal så upplevde inte jag att jag gick runt och var hungrig, just för att du äter så ofta. Den största vinsten förutom siffrorna jag presenterade i början, är helt klart att jag har rensat kroppen på en massa skit. Jag har blivit av med mitt sockersug! Jag är mycket piggare, känner mig fräschare och smidigare. OCH mer positiv och lycklig!
Det är en tuff månad, men vill man så kan man! :-)
 
OCH, JAG GJORDE DET!!!!! Jag är grymt nöjd och stolt över mig själv! (Shit, vad skönt det känns att kunna säga så!)
 
 
Det sägs att en bild säger mer än 1000 ord.... Jag är inte den som är den, här kommer den nakna sanningen!
 
Dessa bilder kommer vara en väldigt stor motivationsfaktor för min egna fortsatta FIGHT :-)
 
 
 
To be continued........

7 kommentarer

JW

01 Dec 2012 15:36

Shit Linnea!!! Vad du är duktig!!! Goooo!!! Imponerad :D

Elin

01 Dec 2012 17:06

Så sjukt kul o se resultat i bilder! Fan vilken inspirationskälla du är! Så sjukt stolt över att få vara din vän <3 Grymt kämpat, Jag älskar dig!

Caroline

02 Dec 2012 09:49

Bra kämpat och stort grattis till dina framsteg :D

Svar: Tackdetsamma! :-)
Linnea

Liie

08 Dec 2012 13:58

Grymt bra jobbat, vilken skillnad! Har också kört FF och är väldigt nöjd med resultaten och WoS :)

petra

07 Jan 2013 09:29

Jäääävel!!!!!
Så jävla bra Linnea!!!

Go hard or go home.

Mia

09 Apr 2013 14:28

Jösses vad duktig du är.. Grattis till viktnedgången.. Jag kämpar själv.. Hojta om du vill träna ihop någon gång ^^ jag tränar alltifrån styrketräning, gruppass, simning, cardio, vardags motion som promenader.. ^^ Tråkigt dock att man inte har haft någon att träna ihop med ^^.. De säger att med viktnedgång är 30% träning och 70% rätt kost ;) och det har du ju visat i det här inlägget att du har förstått :) Kram/Mia

Svar: Alltid kul att ha någon att träna med! Mycket mer motiverande :-) Vart tränar du? Jag är på actic arenan:-)
Linnea

Mia

09 Apr 2013 16:49

Jag tränar på Actic City (gamla Feelgood) men har tänkt på att kanske skaffa ett kort på arenan så jag kan simma på samma kort ^^

Svar: Ja, gör det så kan vi träna tillsammans! :-)
Linnea

Kommentera

Publiceras ej