Vikt; -6,3kg
Midja(över navel); -15,5cm
Över brösten; -7cm
Vänster arm; -2cm
Höger arm; -2cm
Vänster lår; -3,5cm
Höger lår; -2cm
 
Belöningen för 30 dagars hårt slit ser ni ovan. Jag tog också en InBody-analys före och efter Fighten, för att se skillnaden inne i kroppen. De viktigaste "sakerna" har gått åt rätt håll, såsom BMI, Fettprocenten osv. MEN, det som jag blev förvånad över var att muskelmassan, hade minskat.. Det ska den självklart inte göra, speciellt inte när man tränar styrketräning så pass mycket. Även förbränningen när jag inte tränar, alltså den dagliga förbränningen har också minskat. Det är inte stora siffror det handlar om, men det är ändå åt fel håll. Dessa två ska upp! Att min muskelmassa är mindre än innan Fighten beror på att jag har fått i mig för lite kcal, helt enkelt. Min förbränning är så pass hög att när jag i tillägg förbränner ca 700kcal vid träning så går jag i minus, och då attackeras musklerna.

Så nu vet jag nästan helt säkert varför jag mådde som jag mådde vecka 2, den sk svackan. Det var nog en blandning av att kroppen sa ifrån och egentligen inte ville göra den här förvandlingen som jag gjorde och att jag inte fick i mig tillräckligt med kalorier. Nu vet jag dock hur det ligger till, och ska de dagar jag tränar äta lite mer, kanske ca 200kcal, beroende på hur mycket jag förbränner under träningen.
 
Skulle jag kunna rekomendera World Of Shape och FitnessFighten? -Absolut! Det är trots allt ett koncept som fungerar, du får snabba resultat! Även om du äter 1500kcal så upplevde inte jag att jag gick runt och var hungrig, just för att du äter så ofta. Den största vinsten förutom siffrorna jag presenterade i början, är helt klart att jag har rensat kroppen på en massa skit. Jag har blivit av med mitt sockersug! Jag är mycket piggare, känner mig fräschare och smidigare. OCH mer positiv och lycklig!
Det är en tuff månad, men vill man så kan man! :-)
 
OCH, JAG GJORDE DET!!!!! Jag är grymt nöjd och stolt över mig själv! (Shit, vad skönt det känns att kunna säga så!)
 
 
Det sägs att en bild säger mer än 1000 ord.... Jag är inte den som är den, här kommer den nakna sanningen!
 
Dessa bilder kommer vara en väldigt stor motivationsfaktor för min egna fortsatta FIGHT :-)
 
 
 
To be continued........