It´s good to be back!

0kommentarer

Var otroligt härligt att vara tillbaka på jobbet idag... Få träffa mina kollegor som visade att de hade saknat mig.. Det värmer när man får höra att det inte har varit detsamma på jobbet utan mig. Det måste väl ändå betyda att man utmärker sig på ett positivt sätt och lämnar spår efter sig? Sådan gemytlig och värmande arbetsplats full av kärlek. God, im gonna miss it!

Något som jag även hade hoppats på, det var att jag skulle fått tillbaka energi och glädje. Och det hade jag.. Jag börjar åter känna igen mig själv, and it feels damn good. :-)


Under den perioden som jag inte mådde så bra, så blev jag otroligt frustrerad över speciellt en sak.. Det var att jag inte längre kunde ta till träningen genom att få fylla på med energi.. Jag hade innan väldigt lätt till att hitta mitt fokus under själva träningsökten, gå in i det och bara finnas där och då, fokusera på nuet. Och det går inte att beskriva med ord för hur den känslan är! Det är en så mäktig känsla.. När jag är inne i mitt fokus så är det som om jag går in i en bubbla och omvärlden inte kan nå mig, så fokuserad blir jag. Men under den här perioden så gick det bara inte.. Jag fann inte mitt fokus, hur mycket jag än ansträngde mig så gick det inte.. Och höga krav som jag har på  mig själv och när man inte får till något som man vill så blev det bara pannkaka av det. Jag kunde bara inte förstå varför jag inte kunde gå in i mitt fokus! Kanske det var så att jag inte ens hade energi till det?


Men nu, idag, så gick jag på en tuff kondition och styrke-time.. Var faktiskt lite nervös över hur det skulle gå, om jag skulle kunna hitta mitt fokus..

Det handlar om tillståndsstyrning, så är det bara. Du måste bestämma dig! Och så är det för mig när jag går in i mitt fokus, jag bara bestämmer mig. Anledningen till att jag bestämmer mig är för att jag vill göra mig själv stolt.. Och idag hände det!! Jag hittade tillbaka till mitt fokus igen... Vissa stunder vill man bara ge upp, hade det varit för någon månad sen så hade jag gjort det. Men nu idag, då bestämde jag mig genom mitt fokus att inte ge upp. Och det var så jävla digg!! Äntligen! :-) Som jag har saknat det!

Kommentera

Publiceras ej