En stor hyllning

0kommentarerNu är det nära, detta äventyret är snart över för den här gången. Det är med blandade känslor som jag låter dagarna passera.. En glädje och lättnad över att få komma hem till min familj och mina älskade vänner, men samtidigt sorgset och väldigt tråkigt att lämna bakom sig allt här i Norge. Framförallt min fantastiska arbetsplats och mina underbara kollegor! Det blir svårt att toppa det.. Jag kan satsa allt jag äger och har på att det inte har gått en endaste dag som vi har skrattat!! Och så ska det vara, man ska kunna vara seriösa men samtidigt ha det kul på jobb. :-)

Jag kommer sakna ALLT som har med Elixia att göra! Alla Elixiakollegor runt om i Oslo, hela konceptet, möjligheterna till att klättra, möjligheterna till att utvecklas, alla människor man möter.. Wow, jag har fått äran att få träffa så himla många människor under den här tiden, jag har fått en inblick och fått ta del av så många människors liv.. Jag har många fina solskenshistorier från människor jag träffat. Känslan som man har i magen, när man vet att man bara är på rätt plats. Känslan och kicken man får av själva jobbet! Men framförallt, så har jag fått möjligheten till att utvecklas så otroligt mycket!! Det går inte att beskriva.. Och det är jag så otroligt tacksam för, tacksam till de människor som har trott på mig och hjälpt mig på vägen till där jag är idag.

För ett par månader sedan hade jag en plan på hur min sista tid i Elixia skulle vara, den planen var nära att ändras.. Men jag är glad för att det blev som jag ville. Att jag fick möjligheten till att slutföra det på det sättet som jag önskade.. Så nu står jag här, jag gav inte upp, och det är det viktigaste. Det bor ju trots allt en riktig jävla fighter i mig!! :-)

Jag har många fina ord och känslor som jag tänker spara på och ta med mig, ska aldrig glömma det som är värt att minnas. Vad det är, vill jag hålla mig för mig själv.. men kan säga som så, att när man har ett moment då tårarna trillar nerför kinden samtidigt som man inte kan låta bli att le.. Då värmer hjärtat.

Det finns väldigt många människor som jag skulle vilja ge ett extra tack och en varm kram till, men speciellt två fantastiska personer.. Nina och Anne Mette, jag finner inte ord på hur tacksam jag är över att fått dela denna resan med dem. Jag hoppas att alla någon gång kan få uppleva att ha en sådan chef och kollega!
Jag är glad för att jag har haft er vid min sida.


Nu ska jag se till att ta vara på den sista veckan och bara njuta..
En sak är säker, jag kommer lämna det här fantastiska äventyret bakom mig med ett varmt hjärta och ett stort leende på läpparna!

Och jag ska se till att ta med mig ALLT vidare i livet... :-)

Kommentera

Publiceras ej