Livet..

2kommentarer

Med tiden så förändras saker och ting.. Både på gott och ont. Det är iallafall dags att skriva av sig lite... Känner på mig att detta kommer bli ett lite rörigt inlägg, får ta det som det kommer.

Mitt liv just nu, jag vet inte... Så många känslor som strömmar genom kroppen hela tiden, varje dag.. Mitt känslomönster är som en bergochdalbana, det går upp och ner.
Mitt liv här i Norge fick en rivstart med en fantastisk öppning för min karriär, ett toppenjobb som har format mig till den jag är idag. Men det har även gjort att jag har tappat mig själv lite.. Innan jag flyttade hit så hade jag tex fasta rutiner för min träning, kosthold osv, som fick mig att må så fantastiskt bra. Efter att ha börjat mitt jobb här i Norge så har det gått käpp rätt åt helvete, i stort sett. Inga fasta rutiner för träning, utan det har fått komma i andra hand, och så ska det inte vara.. För träningen får mig att må så bra, det borde ju jag verkligen veta, eftersom det är just det som jag säljer.. Och det vet jag! Men det är just det, att jobbet har tagit över mitt liv, allt annat har kommit i andra, tredje, fjärde hand..
Men, för en tid sedan så fick jag nog. Jag fick en uppenbarelse, någonting måste ske! Efter att ha låtit mitt jobb komma i första hand i nästan 1 år, vilket jag har valt helt och hållet själv, så visste jag att jag måste ta tillbaka mitt egna liv. Ta kontrollen igen. Jag har verkligen, verkligen försökt att hitta en balans mellan jobb, privatliv osv.. Men, det har varit mycket svårare än man kan tro.. Dessutom när man är i ett land där man inte har sina nära och kära, visst, jag skulle ha kunnat lära känna nya vänner osv, och jag har haft möjligheterna, men det har inte varit av intresse för min del. Helt ärligt. Jag har ju som sagt velat fokusera på jobbet, vilket blev som en ond cirkel tillslut. Jobba övertid, nästan varje dag, veckodagar som helger, inte ha någon större fritid.. Ja, då har man inte mycket energi till övers. Speciellt inte när min största energikälla blev drabbad och oregelbunden, träningen. Nu har jag iallafall satt ner foten, jag ska som sagt ta tillbaka mitt liv och med det mina träningsrutiner som får mig att må bra! YES :-)

För ett par månader sedan var livet hur jävla bra som helst här i Oslo. Jag kände mig hemma, surfade på en stor våg genom jobbet osv. Men nu, nu är det annorlunda.. Hur det är annorlunda kan jag dessvärre inte dela med mig om för tillfället. (Återkommer till det, finns en hel del jag skulle vilja dela med mig av nämligen.) Saker och ting kommer iallafall att ske, förändringar kommer att ske. Exakt hur de förändringarna blir/ser ut, det vet inte ens jag själv just nu.. Men snart, så vet jag förhoppningsvis mer hur framtiden blir. Jag är väldigt lättad över att jag gör någonting åt saken, att jag inte sitter bredvid när mitt liv rullar på, speciellt när det inte är som det ska. Det är jag stolt över! Trots att jag är en sådan typ av person som egentligen inte riktigt gillar stora förändringar, även om det är nödvändigt och jag är fullt medveten om att förändringar kommer att ske hela tiden.

Trots allt, så är jag idag starkare än någonsin. Jag är stolt över den personen jag är och har utvecklats till, både privat och jobb. Att ha ett värdefullt jobb har blivit väldigt viktigt för mig, ett jobb där man utvecklas och som man blir stimulerad av. Men då ska det infinna sig en speciell känsla i kroppen.. Ett rus, en gnista, en sjuhelsikers kämparglöd. En äkthetskänsla. Jag har kommit underfund med det att jag hela tiden under mitt liv ska vara i ett jobb där dessa känslor finns, det är just det som får mig att trivas med livet. Ett sådant jobb där man har de där speciella känslorna. För det är jag värd! Som sagt, jag är en helt annan människa idag, än vad jag var för 1 år sedan. Och det är jag riktigt nöjd och stolt över.

Det blev som jag trodde, ett rätt så rörigt inlägg. Men det viktigaste var att bara få skriva av sig lite.. Det kommer mer, när tiden är inne för det. :-)

"Ha mod att vara den du är"


Kärlek från Oslo.


2 kommentarer

Maria Johansson

09 Aug 2011 00:19

You go girl!

Härligt att du börjat skriva igen Linnea!

Kämpa på! :)

Elin

09 Aug 2011 15:44

Du är så stark Linnéa, o jag är så stolt över att vara din vän. Du är smart och du ger mig mycket inspiration. Allt kommer att lösa sig på bästa sätt, det vet jag! Kärlek <3

Kommentera

Publiceras ej