Rensa-huvudet-dags

0kommentarer

Förändringar... Jag är inte den typen som egentligen gillar stora förändringar. Men ibland är det väldigt nyttigt och det bästa att de sker.. Nu är tiden inne för fröken Toftby att få till en förändring snart, jag har tänkt massor under en lång tid.. Jag tänker väldigt mycket om dagarna.. I jobbet, om jobbet, mitt liv, jag tänker ibland flera olika saker på en och samma gång.

Vilken väg ska man gå? Vilka vägar har man att välja bland? Vilken väg är bäst för mig där jag står i livet just nu? Vilken väg är bäst för mig, långsiktligt sätt? HUR SKA MAN KUNNA VETA VILKEN VÄG MAN SKA GÅ?!
Men, man kan aldrig veta helt säkert vilken väg som är bäst. Om den ena är bäst just nu, eller om den andra, tredje, fjärde är bäst senare. Man får bara helt enkelt chansa, hoppa utför klippan.. Det var exakt det jag gjorde när jag flyttade till Oslo och började mitt nuvarande jobb. Och jag har sagt det tidigare, att jag är oerhört glad över att jag vågade göra det. Men desto mer stolt över att jag gjorde det.
Gå på magkänslan, var ett väldigt smart tips jag fick. Då vet man att det är någonting bra, om det känns rätt i magen när man tänker på det. Magkänslan säger mig just nu en sak, medans mitt huvud och kanske tillochmed hjärta säger en annan sak... Men, det som magkänslan säger mig just nu är den väg som känns vettigast och bäst att gå. Massa snurriga tankar som snurrar runt i huvudet på mig, samtidigt som en viss frustration växer sig större inom mig och jag börjar känna en viss likgiltighet till allt... Inte bra. Kan dock bara vara att jag är sliten, behov av sömn,mycket jobb, rutiner som är svåra att bryta osv. Men, i det här läget så är det skönt att jag har den magkänslan som jag har. Om det nu är det rätta och bästa... JO, det är det.

Tro, vilja och mod. Våga tro på att det är rätt, ha viljan till att göra det, ha mod till att göra det.

Kommentera

Publiceras ej