LATINO

0kommentarer

Avslutade en hektiskt dag på jobbet med träning på Elixia Colosseum, som ligger precis där jag bor. Det var nära att jag skippade det, just för att jag blev kvar längre på jobbet än planerat och fick stressa som f.. för att hinna till den timen jag skulle på. Men den envisa i mig sa att "Nä, nu jävlar går du dit!" Och, jag lyssnade som tur var på det. Och det var riktigt skönt :-) Visste att det var just det som jag behövde.. :-) Det är så jag får inhämta ny energi och får ut den skiten som behöver komma ut.

Planerad träning, v 32:
Måndagen, Total step och styrka
Onsdag (Idag), Latino - en salsainspirerad träningsform, liknande Zumba fast man satte ihop all koreiografi som en dans.
Torsdag, Total step och styrka
Fredag, Zumba eller Total. Beroende på om det är fullt på Zumba eller inte.. Det lär vara det dessvärre, med tanke på att instruktören (Sigbjörn) gör sin sista dag på fredag. Han är dessutom våran älskade Serviceledare, helt fantastisk!! Men han slutar som sagt på fredag, han kommer vara jävligt saknad på Elixia Kolbotn. Jag får istället glädjas åt den tid jag fick äran att jobba tillsammans med honom :-)Min kloka kollega fick mig att inse en fin sak förut, som gjorde att jag inte känner mig lika besviken över mig själv längre.. Jag kanske inte helt och hållet vann den kampen jag påbörjade för 2 årsedan, men under det här senaste året så har jag vunnit en annan kamp. Och det är en stor kamp inom mig själv, psykiskt och mentalt. Relaterat jobbet men, Jag har bevisat för mig själv och för många andra att jag är en fighter!! Det, är något att vara stolt över. Vilket jag även är.. Tack Renée, för att du fick mig att känna mig lite bättre. <3

Som ni säkert redan har förstått så är det dags att ta upp den andra kampen på nytt.. Och denna gång så tänker jag gå segrande ut ur den.


Bild från höstas, då vi hade disco/80talstema på medlemsdagarna, tillsammans med Lina och Jessica som jobbade på teamet då. :-)

Kommentera

Publiceras ej