Inspiration!

2kommentarer

Bloggsuget ökar.. Kanske jag kan hålla igång det den här gången? :-)

Satt och bläddrade tillbaka i bloggen... Helvete, vad jag blir inspirerad av mig själv! Jag var ju så fokuserad på en sak.. Att nå mitt mål, min målvikt! Jävligt trist att förändringar gjorde att det blev käppar i hjulet för att fortsätta mot målet.. Jag var ju stenhård med kosten, träning osv. Jag vill tillbaka dit! Jag ska dit igen! Jag mår ju så mycket bättre av det :-)
Gå gärna tillbaka och läs, så kommer ni förstå varför jag är så stolt!

Okej, vad ska till för att jag ska ta upp kampen på nytt och nå mitt mål?

- Försöka leta fram pointsboken och checklistorna från Viktväktartiden, dags att skriva en typ av matdagbok igen! (Hoppas verkligen inte att sakerna är kvar i Skövde.)
-Skriva matlistor, vecka för vecka.
-Skriva träningsschema! Så jag får det på rutin, in i vardagen igen.
-Ta fram den där jävla självdiciplinen som finns inom mig!
-Blogga om det, då blir det mer förpliktande. Då måste jag väga mig, äta rätt, träna osv. Eftersom jag vill göra mig själv stolt!
-Vägning 1 gång i veckan.
-FOKUS!!!

Saknar viktväktarna... Mötena. Här i Norge finns det ju dessvärre inte, så då får vi se till å göra en egen form av Viktväktar-blogg! :-) Är ni med mig?

Förra veckan gjorde jag en Inbodytest med min pt, det var ett tag sedan vi gjorde det sist. Ingen kul syn. När jag började på Viktväktarna för 2 år sedan så lovade jag mig själv en sak, att aldrig mer hamna på 3siffrigt. Förra veckan så var det näst intill 3siffrigt.. Jag blev så fruktansvärt besviken på mig själv. Hur kunde jag låta det bli så? Jag förtjänar bättre! Som jag skrev i förra inlägget, dags att ta tillbaka mitt liv!! :-)

ANGRIP FÖR FAN!!! Nu kör vi :-)


Kick Off med ELIXIA i fredags.

2 kommentarer

hanna

10 Aug 2011 15:41

Kör hårt för dy är grym!! Du fixar allt och är en stor inspirationskälla!! Saknar dig!! Tusen pussar och styrkekramar to my lovely friend!!!

Eve

11 Aug 2011 08:58

Du är så stark Linnea och har en kämparglöd som verkligen smittar av sig! du fixar allt!!!!

Kommentera

Publiceras ej