Oj,nu var det längesen.. Mycket har hänt sen sist! Drar lite snabbt om vad ni har missat!

Jag har tagit mitt pick och pack och flyttat ifrån Skövde, närmare bestämt till Oslo. Det bästa jag någonsin gjort! Men samtidigt det tuffaste... Jag står varje dag inför nya utmaningar som ska besegras, har ett arbete som är helt nytt för mig och väldigt krävande, jag är långt ifrån mina nära och kära... Och det är framförallt det som är det svåraste för mig, jag är så van vid att ha mina nära och kära lätt tillgänliga.

MEN, som jag sa.. Det är det bästa valet jag gjort. Jag har utvecklats så sjukt mycket under den här korta tiden jag bott här!! Träffat så mycket underbara människor, mina kollegor på jobbet. Lärt mig norska, det var en utav mina största utmaningar haha, förstod inte ett skit i början! Jag har nu förstått hur säljaryrket fungerar, och jag blir väldigt stimulerad av mitt arbete, vilket är det viktigaste tycker jag! Jag har kastat mig ut i den stora världen och är mer än säker på att jag är på rätt väg för att lyckas ta mig till stjärnorna :-) För, det är upp till stjärnorna jag ska! Och tro mig, jag har aldrig varit så här nöjd, glad och lycklig över att ha fått den här chansen! Jag har dessutom världens bästa arbete och kollegor.

 Flyttade hit i slutet av augusti, började mitt nya jobb 1 september på Elixia(ledande gymkedja här i Norge) i Kolbotn som ligger ca 15 min med pendeltåg från Oslo. Hade sökt jobb som senterrådgivare(säljare) på Elixia i juni, fick komma på intervju två gånger och det resulterade i ett nytt jobb och nytt liv! :-) Redan när jag åkte på första intervjun på Elixias huvudkontor så märkte jag att jag var på väg mot att kasta mig utför ett stort stup.. Oh shit vilken kick! Jag har fått många adrenalinkickar från första intervjun fram tills nu... And i fucking love it!


Jag har nu märkt att det är viktigt att stanna upp mitt i all stress, se sig omkring och bara tänka... Andas och ta in allt runtomkring. Det är först då man inser och förstår vad som försigår.
   Jag har nu i snart 3 månader jobbat väldigt intensivt, gett 110% av mig själv varje dag, ofta 6 dagar i veckan och jag har jobbat minst 8-9 tim/dag.. Jobbet har varit mitt liv, det enda jag tänkt och gjort. Jag har valt det själv och det har bara gått på automatik, det har alltså var väldigt kul och givande för mig så jag har inte haft en tanke på hur mycket det egentligen har blivit! Jag älskar mitt jobb och jag trivs som fisken i vattnet, tro inget annat. Men när man bara ger och ger av sig själv hela tiden och inte gör något för sig själv så blir det tillslut lite för mycket.. Där är jag nu. Jag känner mig inte som jag gjorde precis i början av jobbet, då var jag helt sprudlande på energi och kände mig hög av adrenalin varje dag. Nu är jag trött, inte vanligt trött utan energilöst trött. Jag känner ingenting, har lättare till tårar än vad jag brukar ha, och det är inte likt mig.... Jag är den som är sprallig och kan sätta på ett leende och vara positiv och glad oavsett. Men det går även lite i perioder, ibland kan jag vara glad medans jag i nästa stund vill sätta mig ner och gråta.. Jaja, det har nog bara blivit lite för mycket helt enkelt.
 
Efter givande och kloka samtal med min fantasiska säljledare så förstår jag nu vad som kan vara nära, att jag går på en smäll om jag inte ger mig och lyssnar på min kropp. Därför ska jag nu försöka ta vara på mig själv, försöka hitta en så bra balans som det bara går mellan mitt privatliv och jobb.. Kan bli svårt med tanke på att jag hellre sitter kvar på jobbet och får göra det jag tycker är kul,tiden bara rinner iväg ju. Men jag måste tänka långsiktligt, att jag ska orka med detta jobbet en lång tid, eftersom jag har ett mål.... Och jag ska lyckas! Det ska gå det här... Har jag lyckats ta mig hit på egen hand så ska jag lyckas ta mig i mål också!! :-)

Anne Mette, min underbara säljledare, beordrade mig att åka hem från jobbet normal tid idag... Och det kändes både konstigt och skönt, sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit.. Bara suttit i soffan med datorn och tittat på tv. Lagat mat med min rumskompis och tagit ett glas vin.. Skönt och lugnt. Skulle ha jobbat i helgen men med tanke på hur jag nu har börjat känna så var det ingen bra idé. Därför ska mamma komma hit på besök imorgon och stanna till söndag, det ska bli kul att visa hur jag bor! Och dessutom skönt att få träffa iallafall en utav mina nära och kära hemifrån nu när man inte mår helt hundra..

Stress,för höga krav på sig själv,bara fokusering på jobb och ingen tid för sig själv så kan det bli såhär... Men, alltid lär man sig något nytt här i livet! Nu vet jag alltså vad jag ska fokusera på i fortsättningen :-)

Rörigt inlägg, men det var väldigt skönt att få skriva av sig lite... Få ur sig sina tankar och funderingar. Då blir det oftast lite bättre också.

Jag saknar alla! Mina vänner som befinner sig lite överallt och även min familj. Kärlek till er!!

Dont worry,be happy.. :-)

Jag med resten av mitt underbara team under våra medlemsdagar då vi hade discotema + Martin som är PT hos oss.