Min tatuering

5kommentarer


Gårdagens outfit, på jobbet. + mina snygga jobbskor ;-)


Någon som undrade vad det stod på min arm. "Ha mod att vara den du är" står det :-) På dessa två bilder är den precis nygjord och som ni ser så ser h:et ut som ett k, jag har fortfarande inte fixat till det haha.. och jag gjorde den för 3 år sedan. Många kan nog tycka att det är lite dumt att göra en tatuering på ett så synligt ställe, men den texten jag valde att göra är något jag verkligen tror på så för min del var det självklart. :-)

De flesta som någon gång gjort en tatuering vill göra mer och mer.. Jag är en av dem! Min nästa har jag tänkt väldigt länge på, men har ingen brådska. Jag vill på något sätt tatuera in alla mina syskonbarns initialer, eftersom de betyder väldigt mycket för mig :-) Hela namnen blir nog lite besvärligt med tanke på att jag än så länge har 7 syskonbarn! :-) Men det är bara kul med en stor och härlig familj!

Haha nu kom jag på, stavas det tatuering eller tattuering? Nä, ett t bara va?

5 kommentarer

Evelina

01 May 2010 20:11

skulle vara intressant att se vad du äter under en dag och vilka tider :) kram

Anonym

02 May 2010 11:11

Bara ett T =P.

Ja, jag har ju 2 eller nej 3 (en hemma gjord också =P ) och man vill ju ha en till och efter det en till osv =). Men det är ju så snyggt! Va har du för planer på nästa då? =)

Sofia

02 May 2010 18:13

Så duktig du har varit!Vet att det inte är så lätt att viktminska, jag har själv försökt gå ner i vikt i ca 3 års tid men får inte till det. Tror det kommer när jag verkligen BESTÄMMER mig :)

Nea

03 May 2010 12:01

Hej! Linnea heter jag, 21. Läste just din blogg för första ggn. Herre gud vad duktig du är! Skulle nog aldrig klara desamma :) kram på dig.

Eve

04 May 2010 13:36

hur många klädstorlekar har du gått ner?

hur mycket vikt har du kvar att gå ned?

Kommentera

Publiceras ej