Frågor och svar

0kommentarer


Nu har jag samlat ihop de frågor och funderingar ni hade,hoppas ni blir nöjda :-)


Ida om Tisdag:
Vad fin du är Linnéa! Undrar var du köper dina kläder? Mycket snyggt


Svar: Tack snälla! Jag handlar där jag hittar snygga saker. Men blir för det mesta på hm,lindex,gina tricot,cubus.. De vanligaste butikerna med andra ord. :-) Men min favoritaffär är helt klart Monki, som tyvärr inte finns här i skövde.


Eve om Min tatuering:
hur många klädstorlekar har du gått ner?
hur mycket vikt har du kvar att gå ned?


Svar: Just nu har jag strl 44/L. Det är varierande, på vissa kläder får jag ha XL som hos tex gina tricot. Men exakt hur många storlekar jag har gått ner är svårt att svara på.. Man säger att ungefär 4kg är en strl, så i mitt fall skulle det vara 5 klädstorlekar om jag inte har räknat fel :-) Jag har ännu inte satt någon målvikt men har sagt till mig själv sen jag började att så länge jag kommer under 80kg är jag nöjd, men det är nog dags att börja tänka på det slutgiltiga målet nu! I nu läget väger jag 88,9 men förhoppningsvis 88 på torsdag då det är vägning igen. :-)


Anonym (Pätra) om Min tatuering:
Bara ett T =P.
Ja, jag har ju 2 eller nej 3 (en hemma gjord också =P ) och man vill ju ha en till och efter det en till osv =). Men det är ju så snyggt! Va har du för planer på nästa då? =)


Svar: Jag har inte lyckats komma på det än.. Vet bara att det ska vara alla mina syskonbarns namn. Och det bör ju finnas plats kvar till kommande syskonbarn också, om det skulle komma fler dvs :-)


Evelina om Min tatuering:
skulle vara intressant att se vad du äter under en dag och vilka tider :) kram


Svar: Med tanke på att jag går i skolan olika tider och jobbar olika tider så är det svårt för min del att äta på fasta tider. Men jag försöker att hålla mig runt samma tider, dag för dag. Mellan alla måltider försöker jag även äta frukt.

-Frukost någon gång mellan kl 06.00-09.00, då kan det bli två smörgåsar med ost och grönsaker,fiberhavregrynsgröt med lingonsylt eller två ägg med kaviar.
-Lunch någon gång mellan 12.00-14.00, väldigt olika vad jag äter till lunch och middag men tex hemmagjorda köttbullar på nötfärs, pot,lingonsylt och grönsaker.
-Middag runt 16.00-18.00, viktväktarnas lasagne.
-Kvällsmat, beroende på om jag har tränat eller inte. Och tränar jag så blir det kvällsmat rätt sent, men brukar antingen bli fiberhavrgrynsgröt eller omelett.


Kim Kardashian fanblogg
om Hur lyckas man?:
inspirerande!!!! unnar du dig något från den "goda hyllan"? :)


Svar: Självklart unnar jag mig ibland från den "goda hyllan", men i viss mängd och inte alltid. :-)
Även fast man ska gå ner i vikt måste man kunna tillåta sig själv till att njuta av livets goda.

 

Anni om Välmående:
Hej Linnea,

Känner inte dig heller men instämmer med föregående kommentar, riktigt bra jobbat! Tycker att det vore intressant att höra vad som ligger bakom din förra vikt. Den psykiska biten är ju minst lika relevant som att man bara "åt för mycket och rörde på sig för lite", finns ju en anledning till allt. För min del handlade det om att jag lugnade mig själv med hjälp av mat, tryckte ner alla obehagliga känslor. Förstår självklart om du inte vill dela med dig av detta, men jag tror som sagt att det är en viktig bit i resan mot ett nytt liv, att förstå anledningen bakom problemet.

Lycka till i fortsättningen! Kram Anni


Svar: Tack! Svår fråga.. Har egentligen inte tänkt efter så mycket på vad som kan ha varit den psykiska anledningen. Jag har helt enkelt bara accepterat läget.. Men det kan säkert ha varit som en tröst eller något att göra om man har varit uttråkad. Kan även ha varit ett sätt "att må bra" på, fast man egentligen bara mår dåligt av det. Det är nästan som en sjukdom, ett begär. Man måste bryta ett mönster, en ful vana.Stort, stort, stort tack till er alla som lämnar fina ord efter er! Jag blir lika glad varje gång :-)

Kommentera

Publiceras ej