Västgötabladet

2kommentarer

 

kommer till viktväktarna imorgon och ska göra ett reportage/intervju om mig och min viktnedgång! Ska bli skitkul :) Och det är hur kul som helst att något man verkligen kämpar med uppmärksammas! Kanske kan jag även lyckas inspirera andra? Det vore ju toppen.
  När jag satt och skulle välja ut någon bild, på hur jag såg ut innan jag började på vv så blev jag nästan äcklad.. Hemskt att säga så om sig själv men det är sant. Det är först nu som jag inser hur jag såg ut.. Där vill jag aldrig hamna igen. Tvi vale! 

Jag är nästan lite nervös inför imorgon.. Jag vet inte varför :) Jag är ju inte direkt van vid att vara med på kort heller... Med tanke på att jag inte trivts med mig själv har jag aldrig gillat att vara med på kort, vet inte hur man ska posa osv haha. Vet knappt hur man ler snyggt! Äh, det blir nog görbra tillslut :)


Nu är det dags att hoppa i säng.. Sov så gott hörni!


Föresten, tack till alla peppande kommentarer! Jättekul med respons, även om ni kan bli bättre på att lämna ett litet spår efter er ;)

2 kommentarer

Eve

01 Apr 2010 18:23

Jag tycker du är GRYMT duktig, skulle vilja ha din starka vilja! hoppas de gick bra med tidningen och allt =) Hoppas vi ses snart? Pusskraaaam

Sara

08 Apr 2010 16:47

Det var ett jättebra och inspirerande reportage i tidingen! TACK! Jag behövde det! =) Lycka till i fortsättningen!

Kommentera

Publiceras ej