Inte min vecka...

1kommentarer


What the fuck.. Plus på vågen den här veckan. Varje gång det inte är minus blir jag så frustrerad på mig själv! Åååh! Men men, det är väl nu det börjar bli lite kämpigare.. Dags att ta börja ta till hårdhandskarna. Ni ska inte tro att jag ger upp! För jag ska bannemig i mål! Jag ska inte ge upp, jag ska avsluta det här! Sådetså :)


Vecka 1: -2,2
Vecka 2: -0,5
Vecka 3: -0,8
Vecka 4: -0,6
Vecka 5: -1,6
Vecka 6: -0,4
Vecka 7: -0,4
Vecka 8: -1,0
Vecka 9: -0,9
Vecka10: -0,8
Vecka11: +0,4
Vecka12: -2,1
Vecka13: +0,6
Vecka14: -1,1 (räknar inte med de 2v då det var ett "uppehåll")
Vecka15: -1,0
Vecka16: -0,8
Vecka17: -1,3
Vecka18: -0,1
Vecka 19: +0,3
Vecka 20: -0,6
Vecka 21: -1,2
Vecka 22: +0,2

Totalt viktminskning: 16,0 kg.

Jag väger i nuläget 94,0 kg.


Man kan väl inte påstå att jag har turen på min sida just nu.. Efter step up-passet i tisdags fick jag ont i min häl, typ hälsenan. Gör ont när jag går, men jag är inte den som helst låter bli att träna och vilar. Därför testade jag att träna i mina MBTskor igår, var väl inte så himla lätt att köra aerobics i dem med tanke på att de är så nedrans klumpiga men jag kände inte av hälen så mycket. Mirakelskor! (Jag köpte ju dem när jag hade fått hälsporre, inflammation i undersidan av hälen, och efter att använt skorna ett tag försvann hälsporren!)
 Det känns fortfarande i min andra häl, det jag misstänker kan va hälsenan, men hoppas det går över.

Inte nog med det. På väg hem från träningen igår kväll halkar jag på en isfläck (typ så som folk som halkar på bananskal och flyger iväg, haha) och landar på utsidan av mitt vänstra lår, upp mot skinkan, fy helvete vad ont det gjorde!! Självklart svullnar det upp på direkten och är nu ännu mer svullet på låret. Gör svinont och jag kan knappt sitta ordentligt.. Upptäckte även nu att det är två slags "utbuktningar" i det svullna området, hmm.. Hur vet man om det är en lårkaka? Är det farligt att träna om man har lårkaka? Jag har ingen aning! Äh, jag försöker strunta i det och testar på att träna box ikväll ändå. Så får vi väl se hur det går :)
Hoppas inte det håller i sig för länge bara, vill ju kunna träna ordentligt!

Hoppas iallafall att allt är bra med er! ;)

1 kommentarer

Maria Johansson

04 Mar 2010 18:25

Förlåt linnea, men ja kan inte låta bli att skratta lite när ja tänker mej att du flyger iväg på ett bananskal!

skrattar ännu mer när ja tänker på att vi i hel inte ens vet hur man känner igen en lårkaka.. ? :P haha,Hoppas du får lite mer tur nu iaf! Ja håller på dej o grymt impressed!!

Du fixar de här!!Kram kram!

Kommentera

Publiceras ej