Sjukt

1kommentarerMin otur fortsatte kan man väl säga..
Jobbat hela helgen som passerat, självklart gick det vinterkräksjuka på den avdelning jag var på.... Det var bara att gilla läget, plocka på sig handsprit, handskar och förkläde och hoppas på att inte bli smittad. Jobbade fredagen, lördagen och söndagen,kan lova att det var skönt att komma hem i söndags, ta en dusch och vara ute i friska luften.. ;)
 Jag trodde faktiskt att jag skulle klara mig, MEN så kom det.. natten mellan måndag och tisdag. Kom redan smygandes på måndag kväll när jag lagt mig, men valde att försöka ignorera det. Haha yeah right, som om det skulle gå? Hela den natten sov jag inte ett skit, sov väl ett par timmar på morgonen sen. Dock var det inte så hemsk maginfluensa, tack gode gud,för maginfluensa är det värsta jag vet. Den natten sket jag vatten och lyckades väl kräkas lite när jag stoppade fingrarna i halsen. Ville inte må illa, så jag var tvungen. Och vilket magknip jag hade! Tackar gud ännu en gång för den person som uppfann rispåsen som man kan värma, den hade jag på magen och magknipet försvann för ett tag. 
 
Tisdagen kom och jag gick som i dvala, ingen sömn och ingen föda. Visst, folk som varit med om myyycket värre men då var det kämpigt nog för att inte tycka synd om mig själv. Jag koncentrerade mig iaf på att försöka få i mig kokt vatten med lite salt och socker. Det gick bra och jag försökte senare under dagen med lite blåbärskräm. Det gick också bra! Skiteriet och kräkandet hade alltså upphört. Woho! :) Sen var det bara att ta det lilla lugna med magen och få tillbaka energin, jag är nästan helt återställd nu. Har alltså varit symtomfri i 2 dygn nu, så ska ut och visa mig bland folk idag. Med nästan menar jag att jag behöver en dusch innan jag är helt okej igen ;)


Mindre trevligt inlägg kanske, men det får ni tåla haha.
Det som gjorde mig sur över att jag fick den här hemska influensan är att jag inte kunnat träna och heller inte vara i skolan. Men ska gå till vv senare ändå, lika bra. Ikväll ska jag iaf ge mig iväg på boxträningen, även om det får bli lugnt. 
Tur att det var en mild version jag fick för då kan jag jobba nu i helgen som bestämt. Bra med pengar till kommande asienresa :)


När man ligger hemma och är sjuk hinner man tänka mycket... Och jag kom att tänka på att vissa utav mina vänner har jag inte träffat på ett tag nu. Jag saknar alla er! Och dig.


Just det, tränade ju förra torsdagen med min lårkaka.. Och det gick faktiskt rätt så bra! Lindade låret och kände inte alls mycket av det. Bra va?
Nu är det nästan helt bra. Läskigt blått med diverse färger bara men jag gillar ju att vara färgglad! ;)

1 kommentarer

Carolina

11 Mar 2010 11:25

Nu kanske det visar minus på vågen där du bajsat och spytt så mye !!!

Puss

Kommentera

Publiceras ej