kommer till viktväktarna imorgon och ska göra ett reportage/intervju om mig och min viktnedgång! Ska bli skitkul :) Och det är hur kul som helst att något man verkligen kämpar med uppmärksammas! Kanske kan jag även lyckas inspirera andra? Det vore ju toppen.
  När jag satt och skulle välja ut någon bild, på hur jag såg ut innan jag började på vv så blev jag nästan äcklad.. Hemskt att säga så om sig själv men det är sant. Det är först nu som jag inser hur jag såg ut.. Där vill jag aldrig hamna igen. Tvi vale! 

Jag är nästan lite nervös inför imorgon.. Jag vet inte varför :) Jag är ju inte direkt van vid att vara med på kort heller... Med tanke på att jag inte trivts med mig själv har jag aldrig gillat att vara med på kort, vet inte hur man ska posa osv haha. Vet knappt hur man ler snyggt! Äh, det blir nog görbra tillslut :)


Nu är det dags att hoppa i säng.. Sov så gott hörni!


Föresten, tack till alla peppande kommentarer! Jättekul med respons, även om ni kan bli bättre på att lämna ett litet spår efter er ;)

Här har vi då förra veckans resultat:

Vecka 1: -2,2
Vecka 2: -0,5
Vecka 3: -0,8
Vecka 4: -0,6
Vecka 5: -1,6
Vecka 6: -0,4
Vecka 7: -0,4
Vecka 8: -1,0
Vecka 9: -0,9
Vecka10: -0,8
Vecka11: +0,4
Vecka12: -2,1
Vecka13: +0,6
Vecka14: -1,1
Vecka15: -1,0
Vecka16: -0,8
Vecka17: -1,3
Vecka18: -0,1
Vecka 19: +0,3
Vecka 20: -0,6
Vecka 21: -1,2
Vecka 22: +0,2
Vecka 23: -2,9
Vecka 24: +2,3
Vecka 25: -1,2

Totalt viktminskning: 17,8 kg.

Jag väger i nuläget 92,2 kg.


Ska bli intressant vad vågen visar nu på torsdag.. Jag är alltid nervös på torsdagar, men ju mer jag går ner desto mer nervös kommer jag bli för varje torsdag. Iochmed att det blir mindre och mindre att ta av... Fast jag vet att jag kommer klara det!! Tror man på sig själv så lyckas man. Det är jag ett levande bevis på, även om jag ännu inte gått i mål :)

Jag är så fruktansvärt exalterad över att få klara delmål nr 2 nu nu nu! Drygt 4 kg dit... Det tar sig.
Får jag säga det själv så är jag rätt så jäkla fantastisk, som slog slag i saken och påbörjade den här långa resan, fortsätter utan att ge upp och jag TÄNKER TA MIG I MÅL! Bara så ni vet ;)


Till er som dras med övervikt, gör något åt det!! (Ja, jag vet att det är lättare sagt än gjort. Tro mig, jag är själv på god väg att ta mig ur den sitsen... Men det går! JAG LOVAR)
Det här är det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv.
*Jag orkar 1000 ggr mer nu än vad jag gjorde
*Jag är mycket piggare och gladare
*Jag känner en sådan enorm livsglädje
*Bättre sömn, mycket bättre immunförsvar
*Har nu mycket bättre självkänsla och självförtroende
*Jag själv har blivit starkare i mig själv och klarar jag att slutföra det här, ja då klarar jag ta mig sköen vad som helst!
Min självdiciplin ska vi inte ens tala om, det är ju tack vare den som jag faktiskt klarar det här.. Förut hade jag knappt någon självdiciplin, men nu.. Jösses! ;)Ett ganska grötigt inlägg, men hade ju lite att ta igen.. haha. 
Ha det så bra så hörs vi! :)

Okej, nu är det drygt två veckor som ni inte fått någon info om hur det går med viktväktarna.. det tar vi igen nu på en gång!
Här följer veckan som kom efter jag hade varit magsjuk och rasat 2,9 kg. Självklart berodde det mesta till magsjukan ;) Men det var en kick i sig iaf!

Vecka 1: -2,2
Vecka 2: -0,5
Vecka 3: -0,8
Vecka 4: -0,6
Vecka 5: -1,6
Vecka 6: -0,4
Vecka 7: -0,4
Vecka 8: -1,0
Vecka 9: -0,9
Vecka10: -0,8
Vecka11: +0,4
Vecka12: -2,1
Vecka13: +0,6
Vecka14: -1,1
Vecka15: -1,0
Vecka16: -0,8
Vecka17: -1,3
Vecka18: -0,1
Vecka 19: +0,3
Vecka 20: -0,6
Vecka 21: -1,2
Vecka 22: +0,2
Vecka 23: -2,9
Vecka 24: +2,3Heeeeeeej!

Urdålig uppdatering här, jag vet... and im sorry!
Två uppdateringar vad det gäller vv att ta igen också, men det kommer på lördag eller söndag. Imorgon har jag fullt upp hela dagen och kvällen med skola,träning och jobb, lördag jobbar jag hela dagen. Men ni klarar nog av att vänta lite till va? :)

Just nu är jag så in i bomben trött så blir inget roligare inlägg än så här... Har gått runt hela dagen med huvudvärk och inte ens träning hjälpte så nu är det dags för sömn!


Tycker ni ska gå in på min kära systers blogg så får ni se ett gulligt inlägg hon lagt upp.. Många som sagt att vi är lika.. Och nu såg jag att vi faktiskt är det! :)  http://www.amelia.se/blogg/johanna-toftby/


Godnatt!Vecka 1: -2,2
Vecka 2: -0,5
Vecka 3: -0,8
Vecka 4: -0,6
Vecka 5: -1,6
Vecka 6: -0,4
Vecka 7: -0,4
Vecka 8: -1,0
Vecka 9: -0,9
Vecka10: -0,8
Vecka11: +0,4
Vecka12: -2,1
Vecka13: +0,6
Vecka14: -1,1 (räknar inte med de 2v då det var ett "uppehåll")
Vecka15: -1,0
Vecka16: -0,8
Vecka17: -1,3
Vecka18: -0,1
Vecka 19: +0,3
Vecka 20: -0,6
Vecka 21: -1,2
Vecka 22: +0,2
Vecka 23: -2,9

Totalt viktminskning: 18,9 kg.

Jag väger i nuläget 91,1 kg.

Hehe, det lönar sig visst att vara lite magsjuk ibland ;) Fast å andra sidan är det ju ingen större hit! Det som jag ändå tyckte var lite märkligt med att jag gått ner så mycket den här veckan är att jag ändå inte spydde och sket så förbannat mycket och jag åt ändå hyffsat igår. Men, det klart att i det stora hela beror på min magsjuka.. Skulle jag kunna tro iallafall! Nu hoppas jag bara inte att jag går upp den här veckans minskning.. Men det ska jag ta mig sköen inte!

Efter vvmötet firade jag med god lunch på Mangos med mamma. Riktigt gött att få äta ordentlig mat igen! Sen kände jag mig rätt så slö, märktes att jag hade varit sjuk och inte hade mycket energi. Men jag tog ett snabbvarv på stan och lyckades pricka in att få mitt hår färgat hos syrran på Diva. Min tanke var att bara fixa till utväxten men syster hade andra planer, vi förnyade det lite. Har ett bra tag varit ljusbrun och tillslut blir det lätt tråkigt och livlöst tycker jag så idag fick det bli en röd kopprig färg. Kul med något nytt och att håret får lite nytt liv i sig :) Tack igen kära syster. 

Tro't eller ej, men jag orkade med boxpasset ikväll även fast jag var tveksam till det framåt eftermiddagen. Blev riktigt slö men lyckades piggna till ordentligt! Sicken tur, för det var hur skönt som helst att träna igen :) Nu känner jag mig pigg som en lärka och är redo för en helg full av jobb!

Före:Efter:


Inte lätt att få rättvis bild på hur färgen var innan och hur det blev men jag är hur nöjd som helst! Vi ska även klippa igenom det lite nästa vecka, det behövs. Bra belöning för att jag är så duktig på vv! :)


Min otur fortsatte kan man väl säga..
Jobbat hela helgen som passerat, självklart gick det vinterkräksjuka på den avdelning jag var på.... Det var bara att gilla läget, plocka på sig handsprit, handskar och förkläde och hoppas på att inte bli smittad. Jobbade fredagen, lördagen och söndagen,kan lova att det var skönt att komma hem i söndags, ta en dusch och vara ute i friska luften.. ;)
 Jag trodde faktiskt att jag skulle klara mig, MEN så kom det.. natten mellan måndag och tisdag. Kom redan smygandes på måndag kväll när jag lagt mig, men valde att försöka ignorera det. Haha yeah right, som om det skulle gå? Hela den natten sov jag inte ett skit, sov väl ett par timmar på morgonen sen. Dock var det inte så hemsk maginfluensa, tack gode gud,för maginfluensa är det värsta jag vet. Den natten sket jag vatten och lyckades väl kräkas lite när jag stoppade fingrarna i halsen. Ville inte må illa, så jag var tvungen. Och vilket magknip jag hade! Tackar gud ännu en gång för den person som uppfann rispåsen som man kan värma, den hade jag på magen och magknipet försvann för ett tag. 
 
Tisdagen kom och jag gick som i dvala, ingen sömn och ingen föda. Visst, folk som varit med om myyycket värre men då var det kämpigt nog för att inte tycka synd om mig själv. Jag koncentrerade mig iaf på att försöka få i mig kokt vatten med lite salt och socker. Det gick bra och jag försökte senare under dagen med lite blåbärskräm. Det gick också bra! Skiteriet och kräkandet hade alltså upphört. Woho! :) Sen var det bara att ta det lilla lugna med magen och få tillbaka energin, jag är nästan helt återställd nu. Har alltså varit symtomfri i 2 dygn nu, så ska ut och visa mig bland folk idag. Med nästan menar jag att jag behöver en dusch innan jag är helt okej igen ;)


Mindre trevligt inlägg kanske, men det får ni tåla haha.
Det som gjorde mig sur över att jag fick den här hemska influensan är att jag inte kunnat träna och heller inte vara i skolan. Men ska gå till vv senare ändå, lika bra. Ikväll ska jag iaf ge mig iväg på boxträningen, även om det får bli lugnt. 
Tur att det var en mild version jag fick för då kan jag jobba nu i helgen som bestämt. Bra med pengar till kommande asienresa :)


När man ligger hemma och är sjuk hinner man tänka mycket... Och jag kom att tänka på att vissa utav mina vänner har jag inte träffat på ett tag nu. Jag saknar alla er! Och dig.


Just det, tränade ju förra torsdagen med min lårkaka.. Och det gick faktiskt rätt så bra! Lindade låret och kände inte alls mycket av det. Bra va?
Nu är det nästan helt bra. Läskigt blått med diverse färger bara men jag gillar ju att vara färgglad! ;)

What the fuck.. Plus på vågen den här veckan. Varje gång det inte är minus blir jag så frustrerad på mig själv! Åååh! Men men, det är väl nu det börjar bli lite kämpigare.. Dags att ta börja ta till hårdhandskarna. Ni ska inte tro att jag ger upp! För jag ska bannemig i mål! Jag ska inte ge upp, jag ska avsluta det här! Sådetså :)


Vecka 1: -2,2
Vecka 2: -0,5
Vecka 3: -0,8
Vecka 4: -0,6
Vecka 5: -1,6
Vecka 6: -0,4
Vecka 7: -0,4
Vecka 8: -1,0
Vecka 9: -0,9
Vecka10: -0,8
Vecka11: +0,4
Vecka12: -2,1
Vecka13: +0,6
Vecka14: -1,1 (räknar inte med de 2v då det var ett "uppehåll")
Vecka15: -1,0
Vecka16: -0,8
Vecka17: -1,3
Vecka18: -0,1
Vecka 19: +0,3
Vecka 20: -0,6
Vecka 21: -1,2
Vecka 22: +0,2

Totalt viktminskning: 16,0 kg.

Jag väger i nuläget 94,0 kg.


Man kan väl inte påstå att jag har turen på min sida just nu.. Efter step up-passet i tisdags fick jag ont i min häl, typ hälsenan. Gör ont när jag går, men jag är inte den som helst låter bli att träna och vilar. Därför testade jag att träna i mina MBTskor igår, var väl inte så himla lätt att köra aerobics i dem med tanke på att de är så nedrans klumpiga men jag kände inte av hälen så mycket. Mirakelskor! (Jag köpte ju dem när jag hade fått hälsporre, inflammation i undersidan av hälen, och efter att använt skorna ett tag försvann hälsporren!)
 Det känns fortfarande i min andra häl, det jag misstänker kan va hälsenan, men hoppas det går över.

Inte nog med det. På väg hem från träningen igår kväll halkar jag på en isfläck (typ så som folk som halkar på bananskal och flyger iväg, haha) och landar på utsidan av mitt vänstra lår, upp mot skinkan, fy helvete vad ont det gjorde!! Självklart svullnar det upp på direkten och är nu ännu mer svullet på låret. Gör svinont och jag kan knappt sitta ordentligt.. Upptäckte även nu att det är två slags "utbuktningar" i det svullna området, hmm.. Hur vet man om det är en lårkaka? Är det farligt att träna om man har lårkaka? Jag har ingen aning! Äh, jag försöker strunta i det och testar på att träna box ikväll ändå. Så får vi väl se hur det går :)
Hoppas inte det håller i sig för länge bara, vill ju kunna träna ordentligt!

Hoppas iallafall att allt är bra med er! ;)
Någon mer än jag som vill ha vår nu?! :)
Nyinköpt vårjacka(Åhlens) och vårskor(Converse). Tshirten är också ny, införskaffades igår på Lager 157.

Fick för mig att slänga ihop en härlig våroutfit, men fick tyvärr lämna jacka och skor hemma. Istället fick vinterjackan följa med ut.. Eftersom det fortfarande ligger tonvis med snö kvar på marken och det är minusgrader ute.
Solbrillorna fick dock sitta kvar, solen har hållt sig framme idag :) Thank god for that!

Till nåt annat roligare; Testade på step up på gymmet idag.. Hur kul som helst var det passet! Svettigt och ansträngande.. Men så kul :) Nu har jag ännu ett pass som jag vill lägga till på listan.. Hur tusan ska jag hinna med alla pass? Äh, det ger sig :)


Nu är det dags för sängen!
Puss och kram