Snorförkyld

0kommentarer

Råkade precis radera det jag hade skrivit. Tur, det va rätt negativt ;) Det är inte min grej egentligen, att vara sådär bitter och negativ. Det får stå för någon annan. Sedan i höstas är det svårt att rubba på min positivitet och lycka. Jag har börjat bli en riktig livsnjutare, tar vara på varje dag och uppskattar det mesta för vad det är. Förstår inte riktigt vad som hänt? Det är som om jag går på något slags lyckopiller, vilket jag inte gör. Det enda jag stoppar i mig i tablettform är vitaminer. Mammas superkurer. Varje dag. En "vitaminshot" som innehåller alla slags vitaminer du kan tänka dig och en kapsel med goda tarmbakterier så magen håller sig i balans. Kanske är tack vare det? För mig har det blivit en självklarhet att ta extra vitaminer osv, i dagens läge får vi ju omöjligt i oss allt vi behöver genom maten!

Jag har inte varit sjuk på länge men nu är jag ta mig sköen superförkyld, och jag hatar't! Hur mycket snor kan man ha egentligen? Känns som om jag har gult äckligt snor i hela skallen.
Gick och tränade i torsdags, var väl inte så smart kanske.. Kände mig helt kokt efteråt och var nära att inta svimläge. Idag hade det suttit fint med en morgonpromenad och sen lägga sig och bubbla i relaxen men nä, vill inte bli sjukare. På måndag drar passen på Nautilus igång igen så då vill jag vara kry! Bubbla orkar jag göra iaf, och det ska jag strax gå ner och göra ;) Ska bli otroligt skönt!

Ni ska få lite tips om mellanmål senare, men nu ska jag fortsätta med snytandet och äta frukost.

God morgon! :)

Kommentera

Publiceras ej