pepp!

2kommentarer


Sitter och läser igenom alla peppkommentarer jag fått.. Lite nere, (har inget med viktminskningen att göra) men jag reder mig snart. (Intalar mig själv att peppkommentarerna ska få mig på bättre humör, det gör dem nog också)

Nåt jag lärt mig är att man måste låta sig själv ha en svacka då och då, vara lite nere eller bara inte vara som man annars är för en stund. Då uppskattar man livets goda sidor mer. Alla är vi människor. Det är mänskligt att må dåligt, och även låta sig må dåligt. Låter man sig vara lite nere kommer du vara mycket gladare och må bättre när du tagit dig från den svackan, än om du står på samma ständiga nivå hela livet.

Jag funkar så iaf. Låter jag mig själv deppa en stund så vet jag att jag reser mig upp igen och går iväg rakryggad. Det är skönt när man börjar lära sig saker om sig själv mer och mer.. Häftig känsla! Trygg känsla!

Jag känner att det börjar bli bättre humör hos Fröken Toftby igen. Och ni som känner mig vet att jag egentligen är en positiv och glad person, nåt som jag trivs med. Tycker inte om att vara bitter och negativ, så onödig energi. Därför väljer jag att tänka positivt. Man väljer sin egna lycka.


Snart är jag hög på livet igen!

En av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Jäklar vad stolt jag var den här dagen.2 kommentarer

Maria Johansson

29 Jan 2010 22:55

ååå STudenten! den var Underbar!! Tror du de finns nån chans o ha samma dag igen?Hoppas du på topp igen! Kram!

Anonym

02 Feb 2010 13:08

Hej Linneabloggar nån mer idin o Johannas familj/släkt

gillar både din o johannas bloggnär johanna var med i ensam mamma och hela släkten var med en gång gu vad mysigt det såg ut, skulle vara kul o läsa om nån mer i eran släkts blogg!svara gjärna på min kommentar:)(L)

Kommentera

Publiceras ej