Nyår

1kommentarer

Goder afton! Och god fortsättning :)

Jag sitter hos en vän just nu.. Det vankas myskväll i goda vänners lag! Satt hemma förut och skulle precis publicera ett inlägg, vad händer då? Jo, bredbandet hoppar ur..... Så jäkla typiskt! Därför lånar jag datorn här och kikar in en sväng, tänkte även bjuda på några bilder från nyår. Dock inga höjdarbilder, tog med min iphone..

Nyårsafton firades först här i Skövde med middag följt av Göteborg. Himlans trevligt hade vi! Tågresan gick väldigt fort ner och det sägs ju att det går fort när man har kul ;) Väl nere i Götet begav vi oss till Excet där vi firade 12slaget och även firade in på småtimmarna.. Vi hade fått låna en lägenhet av en vän till Pitti(även kallad Johanna men eftersom jag har en syster med samma namn får Pitti kallas för Pitti haha) och hem dit kom vi nog inte förrän kl 5-halv6.. Tappade upp ett bad och värmde våra frusna kroppar. Sen var det skönt att få krypa ner kan jag säga. :) Tack till er tjejer för en lyckad nyårsafton!! Kul med annorlunda nyår!

Igår kom vi hem sent från Götet så det blev matlagning och mys i soffan, sen var det raka vägen hem för att sova. Idag vaknade jag vid halv11, satt kvar i sängen med morgonrock och bara mös.. Sen fick jag nog, tog på mig träningskläderna och gick ner till gymmet. Riktigt skönt att svettas ut orenheterna ;) Jag skrubbade mig när jag duschade så¨nu är jag ren och fräsch igen!

Då var det ett nytt år.. Skönt! Man känner alltid att det är en ny start och ett nytt kapitel som börjar i livet. Skönt att alla helger är över, jag har ju slarvat med min träning och kost så det är dags för nya tag nu! Och jag känner mig peppad! :) Det var nog bara bra med ett litet "break" i viktminskningen, nu fortsätter vi med nya krafter och kämpar på! Och ska jag vara ärlig så mår jag inte dåligt för fem öre över att jag slarvat, det unnar jag mig själv.


Nu- lördagsmys!

Ha en bra kväll!


Emma och Carro på tåget.Nyårsmiddag.


Nyårsfrisyer.


(Fick inte in så många bilder, får fixa imorgon när jag är hemma.)

1 kommentarer

emmaslemma

05 Jan 2010 00:07

tack själv för en jättebra nyår... vi hade verkligen roligt =) ska lägga upp lite bilder på face nu när min kamera äntligen funkar ;)

Kommentera

Publiceras ej