Mysfredag

0kommentarerGissa vad? Jag blev inrigd på jobb imorse också, haha.. Men dumt vore det väl att tacka nej till jobb i dessa tider! Tur att jag redan är bokad på jobb imorgon kväll så jag kan få sova lite :)

Efter jobbet bjöd mamma på lunch, följt av promenad med Hanna. Härlig eftermiddag med andra ord!

Jag har känt av i min ena hälsena ett tag nu och förstod att det såklart är pga skorna jag tränar i... Ett par vanliga sneakers, jag vet... Hur dum får man vara? Så därför drog jag och Anna ut på träningsskorjakt idag! Var ute efter ett par skor som passar när man går på olika pass, tex box och aerobics, och för en lagom peng.. Det var rätt utplockat på rean men tack och lov hittade jag ett par som kändes bra, halva priset dessutom! Annars kan ju träningsskor vara rätt dyra, kvalité kostar!

Min tanke var att bara införskaffa ett par skor... Kom visst hem med mer än en kasse, haha. Men bara nödvändiga saker såklart! ;) Förkläde (rea), mysiga "duntofflor" (rea), adidas tshirt att träna i (rea), väska som jag suktat efter ett tag nu (belöning efter en positiv vecka med vv) och ett nytt skydd till min iphone var väl ungefär det jag kom hem med.. Bara fynd med andra ord!

Det här med att belöna sig när man gjort bra ifrån sig, behöver inte bara handla om att gå ner i vikt, är en riktigt bra morot. Jag är duktig på att belöna mig själv, haha. Men sen så förtjänar jag det ju också :)

Ikväll har jag mysig hemmakväll för mig själv, behövligt ibland.. Imorgon har jag bokat morgonpromenad med Emilia så det blir sängen tidigt ikväll! Hoppas ni har en mysig fredagkväll :)

Puss!Nya tshirten och mystofflorna.


Mysoutfit så det bara skriker om det!

Kommentera

Publiceras ej