Välmående

4kommentarerJust nu är jag väldigt, väldigt trött.. Det är torsdag och det innebär box på gymmet, ett fruktansvärt svettigt och kul pass! Men nu har jag och mina vänner även börjat gå på ett till pass på torsdagar, funktionell heter det. Väldigt bra träning för balansen,styrka och stabilitet. Bra pass för att stärka kroppen, men det är tufft! Så jag har alltså tränat två tim ikväll, som varje torsdag numera. Och så cyklar jag ju fram och tillbaka hela tiden, blir nästan en mil/dag haha. Snacka om benmuskler! Ska alltså bli skönt att få sova nu ;-) 

Det är nästan helt sjukt om man jämför mitt liv nu och hur det såg ut för 1 år sedan.. Nu är träningen en väldigt stor del av min vardag, då gick jag endast på promenader då och då. Träningen får mig att må bra! Så förbaskat nöjd just nu.. Jag tycker det är hur kul som helst, även fast jag tränar minst 4 pass i veckan, cyklar varje dag och försöker komma ut och jogga iaf 2 ggr i veckan så verkar jag aldrig tröttna. Tack och lov för det! :-)

Min kondition har blivit så otroligt mycket bättre!! Jag orkar gå uppför trappor utan att behöva flåsa och hämta andan som jag gjorde förut, jag orkar hålla uppe ett högt tempo på passen utan att behöva stanna av efter en kort stund osv. Min uthållighet har också den blivit bättre, jag lyckas pusha mig själv till att klara liiiite mer även fast jag kanske inte orkar.. Men det finns alltid lite kvar att ge! Och känslan när man har kört slut på sig själv är helt outstanding, det är den känslan som jag alltid strävar efter. DÅ mår man så jäkla gött! ;-)


Jag har nog kommit på vad jag "vill bli när jag blir stor".. Jag har alltid velat jobba med människor, hjälpa människor men inte vetat inom vad eller på vilket sätt? Men nu har jag kommit på det. Jag vill hjälpa människor som är i samma sits som jag varit i, hjälpa människor till att få en bättre hälsa och livsstil. Och jag tror det skulle passa mig alldeles utmärkt :-) Hälsocoach! Ska kika lite mer på vad som finns men just nu ligger det högst upp på min lista..Alla nya läsare som har hittat hit via min systers blogg, välkomna! Hoppas ni följer med på min resa :-)

4 kommentarer

Annica

30 Apr 2010 09:32

Linnea! Jag känner dig inte alls men jag vill av hela mitt hjärta gratulera dig till din styrka och framgång!Imponerande!

Kram Annica

Veronica

30 Apr 2010 10:42

Vad duktig du är, jag är på samma resa som du..jag väger 84,7 kg och ska ner 20 kg så jag kommer att följa dig.Kram kram

Anni

30 Apr 2010 11:10

Hej Linnea,Känner inte dig heller men instämmer med föregående kommentar, riktigt bra jobbat! Tycker att det vore intressant att höra vad som ligger bakom din förra vikt. Den psykiska biten är ju minst lika relevant som att man bara "åt för mycket och rörde på sig för lite", finns ju en anledning till allt. För min del handlade det om att jag lugnade mig själv med hjälp av mat, tryckte ner alla obehagliga känslor. Förstår självklart om du inte vill dela med dig av detta, men jag tror som sagt att det är en viktig bit i resan mot ett nytt liv, att förstå anledningen bakom problemet.Lycka till i fortsättningen! Kram Anni

A.L.

30 Apr 2010 11:28

Jag känner dig inte men jag skall börja följa din blogg för jag tycker att du har lyckats otroligt bra i din viktminskning!!! Grattis!!!!

Kommentera

Publiceras ej