Soliga söndag

0kommentarer


Som rubriken lyder så är det en soligt ute idag! Och jag gör mitt sista jobbpass ikväll för den här helgen. Innan det ska jag cykla in till stan och gå en härlig vårpromenad med Eve och Pitti :) Har precis ätit lax,potatis, morötter och hemmagjord romsås-guuuud så gott det var!

Imorgon är det dags att träna igen, förkylningen verkar ha släppt nästan helt! Då blir det afrodans följt av ABS, mag och ryggträning.

För ett par dagar sedan fick jag för mig att ställa upp i Vårruset, men vet inte om jag får med mig någon.. Intresserade? :) Det är bara 5km långt och det är såklart valfritt om man vill promenera eller springa/jogga. Blir förmodligen isf Måndagen 10 maj i Göteborg. Jag har aldrig i hela mitt liv sprungit men håller just nu på med lite intervallträning, går 2 min och joggar 2 min om vartannat så jag vänjer mig. Konditionen är det inga större problem med men det är just uthålligheten, men det är på god väg att bli bättre märker jag! Det verkar ju så skönt att bara ge sig ut i det härliga vädret och ta en springtur! Jag vill också göra det :) Ska införskaffa mig ett par löpskor först bara..

Ha en härlig söndag! Nu ska jag ut i solen och samla på mig massa energi.

Kommentera

Publiceras ej